Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Mengkom

Tijdens het bakken van een overheerlijke taart mag een goede mengkom niet ontbreken in de keuken. Een goede mengkom is van groot belang tijdens het bakken. Mengkommen zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Daarnaast zit er veel verschil in materiaal. Op Kookexpert bieden wij een groot assortiment mengkommen aan. Met welke kom gaat u aan de slag in de keuken?

Beslagkom

Bij het bakken van de meest lekkere taartrecepten is een beslagkom van groot belang. Deze kom is belangrijk om het beslag en slagroom goed te mengen. Op Kookexpert worden diverse beslagkommen aangeboden die u helpen tijdens het bakken. De kommen zijn leverbaar in verschillende materialen en zijn ieder voorzien van een goede kwaliteit.

Mengkom met deksel

Bij het bakken is een mengkom niet weg te denken uit uw keukengerei. Met een goede mengkom mengt iedereen snel en eenvoudig het beste beslag voor de taart of cake. Wanneer u het beslag wilt bewaren is een mengkom met deksel ideaal. Deze houdt het beslag heerlijk vers en zorgt ervoor dat u later verder kan gaan met het bakken. Daarnaast kan deze kom ook gebruikt worden om bijvoorbeeld slagroom in te bewaren.