Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Geschikt voor
Antiaanbaklaag
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Krasbestendig
Prijs
Levertijd
Korting

Tulband bakvorm

Hier zijn tulbandvormen te vinden van de bekende merken die uitsluitend producten leveren van zeer hoge kwaliteit. Met deze tulbandvormen kunt u hele mooie cakes en taarten maken die als één geheel uit de vorm zullen komen dankzij de antiaanbaklaag die de vormen hebben. De vormen zijn allen ovenbestendig en gemakkelijk schoon te krijgen. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer informatie vinden over het product en kunt u deze aan uw winkelwagen toevoegen.

Tulbandvorm

Met behulp van een tulbandvorm zet u in een handomdraai een prachtige cake op tafel. De vormen van Kookexpert zijn allemaal voorzien van een anti-aanbaklaag, waardoor u de cake eenvoudig uit de vorm krijgt, zonder dat deze hieraan blijft plakken. De vormen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, zodat u zowel voor een groot als een klein gezelschap een heerlijke cake kunt bakken. Indien u kiest voor een tulbandvorm van Kookexpert, haalt gegarandeerd u keukengerei van hoge kwaliteit in huis!

Tulband bakvorm siliconen

Net als flexibele muffinvormen zijn ook tulband bakvormen verkrijgbaar in siliconen uitvoering. Dit houdt in dat het materiaal gemaakt is van siliconen waardoor de vorm erg flexibel wordt. Deze eigenschap kent voor- en nadelen. Zo kan een flexibele vorm juist wel of niet uw redding zijn bij het losmaken van de cake. Als de bakvorm te veel buigt kan de cake scheuren, wat uiteraard niet te bedoeling is. Neem een kijkje in ons assortiment en beslis welke tulband bakvorm aan uw wensen voldoet.