Koekenpan Skeppshult High Edge Beukenhout Handgreep Glazen Deksel 28 cm
Bent u een zakelijke klant en/of wilt u grote aantallen bestellen?
Neem dan contact op via offertes@etrias.nl
Productbeschrijving
Deze koekenpan inclusief deksel is van het Zweedse kwaliteitsmerk Skeppshult. Skeppshult staat bekend om zijn duurzame gietijzeren producten. Ook deze koekenpan is vervaardigd uit onderhoudsvriendelijk en onverwoestbaar gietijzer en heeft een handvat van Zweeds beukenhout. De glazen deksel is hittebestendig tot en met 200 °C en heeft een gietijzeren knop. De pan heeft een natuurlijke anti-aanbaklaag doordat het gietijzer is ingebrand met biologisch Canola olie. De pan is voor meerdere warmtebronnen geschikt en staat stabiel op het fornuis. De lip aan de voorzijde van de pan fungeert als een steungreep. De dikke bodem van 5 mm zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. De pan met de hand afwassen. Elk product van Skeppshult wordt met de hand gemaakt volgens Zweedse tradities.
Over Skeppshult
Skeppshult is een bedrijf waar oude tradities en vervaardigingsmethoden resulteren in schitterende handgemaakte producten. Ondanks het oog voor traditie voldoen de producten van Skeppshult aan de hedendaagse eisen die men aan een pan stelt. De pannen worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen en zijn een milieuvriendelijk alternatief voor plastic pannen. Het gietijzer van Skeppshult is gemaakt om zeer hoge temperaturen te kunnen weerstaan, zodat u alleen het beste eten op tafel kunt zetten.
Specificaties
- EAN
- 7317930130091
- Koekenpan
- Merk
- Skeppshult
- Serie
- Gietijzer
- Kleur
- Zwart
- Materiaal
- Gietijzer
- Diameter
- 28 cm
- Geschikt voor alle warmtebronnen
- Met de hand af te wassen
- Behandeld met Canola olie
- Handvat van Zweeds beukenhout
- Hittebestendige (tot en met 200 °C) glazen deksel
- Handgeslepen randen rond de pan
- Dikke bodem van 5 mm
- Met lip als steungreep
- Met de hand gemaakt volgens Zweedse tradities
Productbeschrijving
Deze koekenpan inclusief deksel is van het Zweedse kwaliteitsmerk Skeppshult. Skeppshult staat bekend om zijn duurzame gietijzeren producten. Ook deze koekenpan is vervaardigd uit onderhoudsvriendelijk en onverwoestbaar gietijzer en heeft een handvat van Zweeds beukenhout. De glazen deksel is hittebestendig tot en met 200 °C en heeft een gietijzeren knop. De pan heeft een natuurlijke anti-aanbaklaag doordat het gietijzer is ingebrand met biologisch Canola olie. De pan is voor meerdere warmtebronnen geschikt en staat stabiel op het fornuis. De lip aan de voorzijde van de pan fungeert als een steungreep. De dikke bodem van 5 mm zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. De pan met de hand afwassen. Elk product van Skeppshult wordt met de hand gemaakt volgens Zweedse tradities.
Over Skeppshult
Skeppshult is een bedrijf waar oude tradities en vervaardigingsmethoden resulteren in schitterende handgemaakte producten. Ondanks het oog voor traditie voldoen de producten van Skeppshult aan de hedendaagse eisen die men aan een pan stelt. De pannen worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen en zijn een milieuvriendelijk alternatief voor plastic pannen. Het gietijzer van Skeppshult is gemaakt om zeer hoge temperaturen te kunnen weerstaan, zodat u alleen het beste eten op tafel kunt zetten.
Reviews
Huib
5 januari 2023
2 jaar in gebruik, Top pan / merk
- Kwaliteit
- Bakresultaat
- Inductie geschkt
- Geen
- Misschien gewicht
De pan nu bijna 2 jaar in gebruik. Naast de snelle de Buyer pannen is dit echt de pan om te bakken. Echte aanrader. Ik was m alleen af met heet of kokend water en doekje erdoor en klaar. Er bakt niks aan als je dit consequent doet. Het eten is in deze pan gewoon lekkerder. Hij bakt uitmuntend op inductie en houdt de warmte mooi vast. Ik gebruik de deksel ook, en die is erg fijn en stevig. Nog altijd Top pan.
Huib
24 januari 2021
Top pan die top bakt
- Kwaliteit
- Geen antiaanbaklaag nodig
- Top bak resultaat
- Ietsje zwaar
- Lijkt te duur, maar is dat niet
Deze pan is een brok staal waar echt alles in gebakken kan worden. Als je je houdt aan het schoonmaken met water dan werkt de natuurlijk gevormde laag perfect tegen aanbakken. De eerste paar keer zal er nog wel eens iets blijven plakken maar dat verdwijnt snel. Of het nu spek, een eitje of aardappelen zijn het komt allemaal los van de bodem. Gebakken aardappels zijn zelfs veel lekkerder gebakken dan in een pan met antiaanbaklaag. Verder geen gedoe met het gebruik van staal of rvs gereedschap, kan er gewoon in gebruikt worden. Ik ben zeer tevreden. Was hem altijs even schoon in heet water met een staalwol sponsje en droog hem ff af en verder even op het warme fornuis verder laten drogen. Nu en dan wat canola/ koolzaad olie, gewoon te koop bij de AH, gebruiken. Hier ff mee invetten me5 een stukje keukenrol en warm/heet stoken en af laten koelen. Top pan!