Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting
Niets is gezelliger dan bijkletsen met een lekker kopje thee. Of wat dacht u van een versgezette koffie met een krantje om de ochtend goed te beginnen? Kookexpert heeft speciaal voor u een prachtig assortiment Koffie en Thee samengesteld, waarmee u de dag heerlijk door kunt komen. Kies uit schitterende theeglazen of koffiekoppen, vindt uw ideale percolator, of scrol op uw gemak eens door de collectie fluitketels. Op deze pagina vindt u alles wat nodig heeft voor de bereiding van de perfecte kop koffie of thee.

Koffie en Thee

Op zoek naar een theepot met bijpassende theeglazen? Of zoekt u een koffiebonenmolen met de perfecte instellingen? Neem hierboven dan direct eens een kijkje in het assortiment koffie en thee op Kookexpert. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor het zetten van uw ideale bakkie koffie of thee. Kookexpert werkt uitsluitend met kwaliteitsmerken zoals Casa Bugatti, BergHOFF, Le Creuset, Habonne en Wesco, waardoor u gegarandeerd jarenlang kunt blijven genieten van uw aankoop.

Koffiezetapparaat

U begint de dag goed met een lekkere warme verse kop koffie. Bent u een echte espresso drinker of gaat u liever voor een latte machiato of cappucino? Voor iedere kop koffie heeft Kookexpert het beste apparaat. Van espressomachines tot apparaten met een melkopschuimer. Bij Kookexpert koopt u de beste koffiezetapparaten.

Percolator

Wanneer u het liefst een espresso drinkt is een percolator ideaal. Voor een percolator heeft u gemalen koffie, water en een bron van warmte nodig. Een percolator kunt u ook handig meenemen op vakantie of op de camping.

Koffiemolen

Het zelf malen van uw koffiebonen zorgt voor een intense smaak en verspreidt een heerlijk aroma door uw keuken. Dat wordt genieten in de ochtend! Een koffiemolen ziet er tevens stijlvol uit in uw keuken.

Theeglazen

Bent u een echte theeliefhebber? Dan kunnen mooie, grote theeglazen of mokken niet ontbreken. Theeglazen zijn bestand tegen het kokende water en zijn zowel enkel- als dubbelwandig te verkrijgen. Een dubbelwandig glas houdt uw thee lekker warm, maar voorkomt het verbranden van uw handen.

Waterkoker

Met een waterkoker heeft u binnen een handomdraai kokend water. Ideaal voor een kop thee of voor als u pasta of rijst wilt koken. Kookexpert heeft waterkokers in verschillende kleuren en stijlen, zodat u altijd een waterkoker vindt die in uw keuken past.

Theepot

Bent u een echte theeleut? Dan kan een theepot niet ontbreken. Een theepot zorgt ervoor dat uw gekookte water lekker warm blijft in de pot. Deze pot kunt u vervolgens gezellig op tafel zetten, zodat u niet heen en weer hoeft te lopen.

Fluitketel

Water koken met een fluitketel geeft u een echt nostalgisch gevoel. U plaatst de ketel op het water en zodra het water kookt, gaat de ketel fluiten. Kookexpert heeft een ruim assortiment fluitketels in meerdere kleuren en stijlen die prachtig staan op uw fornuis!