Koffie Accessoires

Koffie

Voor al uw koffie producten kunt u terecht op de site van Kookexpert. Op deze pagina vindt u alle producten die u nodig heeft om een heerlijke kop koffie te zetten en deze op een stijlvolle manier op te dienen. Ons assortiment aan koffieproducten is met zorg uitgezocht en dit zorgt voor kwalitatieve en duurzame producten afkomstig van bekende merken zoals Bialetti, Casa Bugatti en Graef. Het assortiment aan koffieproducten bestaat uit koffiezetapparaten, percolators, koffiemolens en koffiekopjes. Klik op onderstaande afbeeldingen om meer informatie te krijgen over de koffieproducten uit ons assortiment.

1 - 80 van 174

 
Koffiemolen Graef CM702
SALE

Koffiemolen Graef CM702

€ 129,00

€ 105,00

Koffiemolen Graef CM800
SALE

Koffiemolen Graef CM800

€ 189,00

€ 155,00

1 - 80 van 174

Koffie

De echte koffieliefhebbers kunnen helemaal los gaan op de koffie pagina van de site Kookexpert. De site biedt een collectie van kwalitatieve koffiezetapparaten met verschillende standen en mogelijkheden. Daarnaast is op deze pagina een collectie koffiemolens beschikbaar waarmee u bonen kunt vermalen tot verse koffie, voor heerlijk koffie met een intense koffiesmaak. Met een percolator bent u perfect in staat om een sterke kop koffie te zetten wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent. Nadien kunt u de koffie perfect serveren in ons ruime assortiment koffiekopjes.

Koffiezetapparaat

Er zijn weinig dingen lekkerder in de vroege ochtend dan een heerlijk warm, vers kopje koffie. Hiervoor is het van belang het koffiezetapparaat te kiezen dat het best bij u past. Wanneer u bijvoorbeeld graag cappuccino's drinkt of serveert aan uw visite, kunt u het beste kiezen voor een apparaat met melkopschuimer. In het ruime assortiment koffiezetapparaten van Kookexpert kunt u kiezen tussen apparaten die gebruik maken van gemalen koffie, pads of cups.


Percolator

Een percolator is de perfecte manier om koffie te zetten wanneer u graag espresso drinkt en geen gebruik wil maken van een waterkoker of ander elektrisch apparaat. Voor een percolator heeft u enkel gemalen koffie, water en een bron van warmte nodig. Een percolator is dan ook ideaal om mee te nemen op vakantie als u bijvoorbeeld gaat kamperen.


Koffiemolen

Een koffiemolen zorgt ervoor dat u iedere ochtend een perfect, vers kopje koffie kunt zetten. Het zelf malen van de koffiebonen zorgt voor een intensere smaak en verspreidt een heerlijk aroma door uw keuken. Een koffiemolen ziet er tevens stijlvol uit in uw keuken. Klik op de header hierboven om het assortiment koffiemolens van Kookexpert te bekijken.