Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

In het thee assortiment van Kookexpert vindt u alle producten die u nodig heeft om een gezellige theehoek te creëren. Op de site vindt u theepotten en fluitketels die er niet alleen erg leuk uitzien, maar ook nog eens een hoge kwaliteit hebben. Vanwege het brede assortiment is er voor iedereen een geschikte theepot of fluitketel beschikbaar. Wilt u een theepot die afgesloten wordt met een deksel? Of een theepot die geschikt is om schoon te maken in de vaatwasser? Op de site van Kookexpert vindt u het allemaal. Ons assortiment aan theeproducten is afkomstig uit een lange lijst van bekende leveranciers, zoals Le Creuset, Wesco en Blomus. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over de theepotten, fluitketels en theeglazen uit ons assortiment.

Thee

Naast mooie en kwalitatieve theepotten en fluitketels vindt u op de site van Kookexpert ook een brede collectie aan theeglazen. Theeglazen behoren heerlijk koel te blijven tijdens gebruik en zorgen voor een gezellige sfeer wanneer u met gasten aan het theeleuten bent. Op de site van Kookexpert vindt u een zeer ruim assortiment theeglazen en andere thee accessoires

Theeglazen

Theeglazen zijn gemaakt om bestand te zijn tegen het kokende water dat erin gegoten wordt. Theeglazen zijn zowel enkel- als dubbelwandig te verkrijgen. Een dubbelwandig glas voorkomt het verbranden van uw handen wanneer u het glas naar de mond brengt. Hoewel de naam impliceert dat een theeglas altijd van glas gemaakt is, biedt Kookexpert ook een ruim assortiment mokken, bijvoorbeeld gemaakt van aardewerk. Klik op de header hierboven om het assortiment theeglazen van Kookexpert te bekijken.

Theepotten

Een theepot is dé perfecte, praktische toevoeging aan uw servies. In de pot giet u veel kokend water, welke u vervolgens op tafel zet zodat u niet continu op en neer naar de keuken hoeft te lopen om uw theemok opnieuw te vullen. Naast erg praktisch, is een theepot ook erg stijlvol en staat deze erg hip op de eet- of keukentafel.

Fluitketel

Een fluitketel wordt gevuld met water op het fornuis geplaatst. Wanneer het water kookt gaat de ketel, zoals de naam doet vermoeden, fluiten. Kookexpert heeft een ruim assortiment fluitketels in meerdere kleuren en stijlen, zodat ook voor uw keuken de perfecte match kan worden gevonden. Klik op bovenstaande header om het assortiment fluitketels te bekijken.