Menu
Menu

Alle BergHOFF producten

BergHOFF weet: met de juiste tools en producten tovert u binnen een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel. Het merk ontwikkelt daarom geavanceerde keukenproducten die uw kookervaring nét dat tikkeltje extra geven. BergHOFF's passie voor koken in combinatie met haar unieke oog voor detail zorgen voor een schitterende collectie kookgerei die betaalbaar, gebruiksvriendelijk en duurzaam is. Van het bereiden van maaltijden tot aan het tafelen, BergHOFF biedt een uitkomst voor uw gehele eetervaring!

BergHOFF pannen

Iedere gepassioneerde kok weet: de juiste pan biedt de perfecte basis voor iedere maaltijd. Of het nu gaat om het braden van een mals stuk vlees of het rustig laten sudderen van groentes, een goede pan is essentieel. BergHOFF biedt daarom een schitterende collectie potten en pannen in alle soorten, maten en kleuren. Enkel gemaakt van de allerbeste materialen, bent u met de pannen van BergHOFF verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige uitrusting in uw keuken.

BergHOFF messen

Of u uw ingrediënten nu in reepjes, plakjes of blokjes snijdt, het gaat allemaal nét even iets makkelijker met een mes van BergHOFF. Geen enkel brood of stuk vlees is opgewassen tegen de vlijmscherpe randen van een BergHOFF mes. Dankzij de ruimze keuze in kleuren, modellen en accessoires kiest u bovendien eenvoudig een mes dat bij de rest van uw kookgerei matcht. De maaltijdvoorbereiding ging nog nooit zo snel!

BergHOFF BBQ

Er gaat niets boven het gevoel van lekker buiten koken met goed weer. Het is dan ook niet voor niets dat iedereen de barbecue aansteekt zodra de eerste zonnestralen zich weer laten zien. Dankzij de barbecues van BergHOFF bereidt u deze zomer de gerechten precies zoals u dat zelf wilt. Van keramische houtskool barbecues tot tafelbarbecues voor op het balkon: met BergHOFF maakt u uw buitenkeuken compleet.

BergHOFF bestek

Of u nu uw vrienden wilt imponeren met een prachtig gedekte tafel, of dat u snel even aan tafel vliegt voor de dagelijkse kost: met het bestek van BergHOFF tilt u iedere eet- en tafelervaring naar een hoger niveau. Het stevige, roestvrijstalen bestek van BergHOFF combineert functionaliteit op een sublieme wijze met design en zorgt zo voor een tijdloze collectie tafelgerei waar u jarenlang van kunt blijven genieten.

BergHOFF Leo Line

Speelse designs in kleurrijke tinten, afgewisseld met natuurlijke materialen. De Leo Line collectie van BergHOFF brengt een positieve vibe in iedere keuken. De slimme must-haves uit de Leo collectie zijn eenvoudig te combineren en bieden een uitstekende aanvulling op de rest van uw kookgerei. Het verfrissende design zorgt hierbij voor een trendy touch. Hip, leuk én functioneel. De BergHOFF Leo Line is alles wat u wilt en meer.