Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Lodge

alle producten van Lodge

Het Amerikaanse Lodge is al sinds 1896 actief in het fabriceren van schitterende gietijzeren pannen en is hierdoor de oudste gieterij van heel Amerika. Lodge heeft diverse soorten pannen en bakplaten in haar collectie opgenomen, die stuk voor stuk zijn voorzien van een stoer design. De pannen van Lodge zijn geschikt voor iedere warmtebron en kunnen zelfs in de oven worden geplaatst. Kortom, de ideale alleskunner!

Lodge Grill

Het Amerikaanse merk Lodge heeft in het assortiment een aantal verschillende producten om heerlijk te kunnen grillen. Zo kunt u in het assortiment kiezen uit verschillende gietijzeren grillpannen, beschikbaar in verschillende formaten, maar allen van een fantastisch hoge kwaliteit. Maar, naast de pannen, kunt u ook verschillende soorten grillplaten vinden in het assortiment. Zo start uw grill avontuur met Lodge. Ontdek de kwaliteit zelf! Bent u op zoek naar een specifiek soort pan? Selecteer dan het type product om vervolgens te kunnen filteren op het soort pan.

Lodge Braadpan

In het assortiment van Lodge kunt u ook verschillende braadpannen vinden. Deze zijn, natuurlijk, van dezelfde hoge kwaliteit als de overige pannen. Door het gebruik van gietijzer verdeeld de dikke bodem de hitte goed door de pan, en zo kunt u heerlijk uw eten braden. De pannen kunnen ook in de oven, zo zijn ze heerlijk veelzijdig en kunt u de mooiste gerechten creëren met een braadpan van Lodge.

Lodge Koekenpan

Ook voor een koekenpan bent u bij Lodge aan het juiste adres. Deze stevige koekenpannen zijn van een zeer hoge kwaliteit, en door het gebruik van gietijzer kunt u, mits u de pan goed onderhoud, uw hele leven genieten van deze koekenpannen. De pannen zijn hierdoor wel redelijk zwaar ten opzichte van koekenpannen van andere materialen, maar daarmee kiest u dus wel voor een stevige pan waar u heel lang van zult kunnen genieten. Ervaar het zelf, en kies uw favoriete gietijzeren Lodge koekenpan.

Lodge Dutch

Het prachtige Amerikaanse merk Lodge staat bekend om hun geweldige pannen. Sinds de oprichting van het merk in 1896 zijn de pannen van Lodge niet meer weg te denken uit de keuken. Binnen het ruime assortiment heeft het merk ook de Dutch serie. Deze serie bevat verschillende pannen van hoogwaardig gietijzer. Met deze Dutch pannen kunnen allerlei heerlijke recepten gemaakt worden, zoals bijvoorbeeld een lekker brood of stuk vlees.

Lodge Kopen

Als u op zoek bent naar producten van Lodge, dan kunt u die hier bij dé Kookexpert online kopen. De pannen zijn bijzonder bekend door hun unieke en extreem hoge kwaliteit, en daarnaast zijn ze voor gietijzer vaak nog goed betaalbaar. Zo kunt u pannen vinden in verschillende formaten en prijsklasse, zo kunt u een pan vinden die aan al uw wensen voldoet. Ook voor andere keuken producten, zoals een grillplaat, serveerschaal of bakplaat kunt u bij Lodge terecht. Wilt u een van de producten kopen? Klik er op voor meer informatie of om deze direct te bestellen bij Kookexpert!