Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

LotusGrill

alle LotusGrill producten

Hieronder vindt u fantastische grill-schalen van LotusGrill. Dit merk produceert barbecues met een gepatenteerd luchtcirculatiesysteem. LotusGrill barbecues garanderen veilig en heerlijk koken in de buitenlucht. Tevens zien de barbecues er super hip en vrolijk uit, doordat deze zijn uitgevoerd in allerlei kleurtjes. De LotusGrill barbecues zijn eenvoudig in gebruik en ideaal voor zomerse avonden.

LotusGrill BBQ

Een Lotusgrill of Lotus BBQ is een tafelbarbecue welke perfect geschikt is voor een zomers avondje tafelen. Het voordeel is dat ze niet zo groot zijn als een reguliere barbecue, én dat niet 1 persoon zich moet afzonderen van de rest door bij de barbecue te gaan staan. Naast de tafelbarbecues van Lotus heeft Kookexpert ook nog eens zeer veel accessoires voor deze LotusGrills.

LotusGrill Classic

De LotusGrill Classic is de bekendste tafelbarbecue van LotusGrill. Deze fantastische houtskoolbarbecue kan op bijna iedere plek gebruikt worden. De ventilator zorgt er voor dat de barbecue rookvrij is doordat het vet niet op de kolen druipt. Dit maakt de BBQ ideaal voor op de camping, boot, in de tuin of op het balkon. Binnen enkele minuten is de barbecue gebruiksklaar. Bovendien kunt u de temperatuur regelen en wordt de buitenste schaal van de barbecue niet heet zodat deze erg veilig is. Zo kunt u met zijn allen om de BBQ zitten en uw eigen vlees en bijgerechten bereiden.

LotusGrill XL

De LotusGrill XL is de grotere versie van de LotusGrill Classic. Deze BBQ is ideaal voor een groot gezin of wanneer u met een groep barbecuet. U kunt de BBQ overal neerzetten en u kunt er gezellig met zijn allen om heen zitten zonder dat u last krijgt van de rook. De XL LotusGrill tafelbarbecue is verkrijgbaar in verschillende kleuren en gaat door de hoge kwaliteit jarenlang mee!