Menu
Menu
Kleur
Serie
Soort Wijnglas
Aantal
Hoogte (cm)
Inhoud (ml)
Prijs
Levertijd
Korting

Schott Zwiesel Wijnglazen

Schott Zwiesel Wijnglazen

Van wijn kun je het beste genieten uit de juiste wijnglazen. Het Zweedse merk Schott Zwiesel staat bekend om het maken van diverse kwalitatieve glazen waaronder wijnglazen. De wijnglazen van Schott Zwiesel zijn stijlvol en verkrijgbaar in wijnglazen voor witte en rode wijn. De beste materialen worden door Schott Zwiesel gebruikt om de beste wijnglazen te creëren. De wijn komt het best tot recht in de passende wijnglazen van Schott Zwiesel. Bekijk hieronder het brede assortiment.

Schott Zwiesel Wijnglazen

Optimaal genieten van een heerlijke wijn doet u met de wijnglazen van Schott Zwiesel. De hoogwaadige kwaliteit van de wijnglazen zorgt voor een heerlijke wijn ervaring. Bij Kookexpert vindt u de beste wijnglazen. De wijnglazen gaan jarenlang mee. De smaken en aroma's van de wijn komen in deze glazen beter naar voren. Naast dat de wijn heerlijk drinkt uit Schott Zwiesel glazen, zijn de glazen ook zeer stijlvol.

Schott Zwiesel Rode Wijnglazen

Bij een heerlijke rode wijn hoort een goed passend glas. De rode wijnglazen van Schott Zwiesel drinken heerlijk, zijn stijlvol en hebben een klassieke uitstraling. Om de rode wijn het best tot zijn recht te laten komen zorgen de glazen voor een goede ademing.

Schott Zwiesel Witte Wijnglazen

Ook voor witte wijn biedt Schott Zwiesel de beste wijnglazen. De witte wijn zit anders in elkaar en heeft dus een ander glas nodig. De stijlvolle witte wijnglazen van Schott Zwiesel haalt alle smaken uit de wijn op een goede manier naar boven.