Menu
Menu

Sola

alle sola producten

Sola is opgericht in 1868 en is al vanouds een traditioneel Nederlands familiebedrijf. In de afgelopen 140 jaar is Sola uitgegroeid tot een grote marktleider op het gebied van bestek. De producten van Sola zijn te verkrijgen in verschillende stijlen en variëren van klassiek tot aan modern. Het materiaal is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is verzilverd in verschillende prijsklassen. Het doel van Sola is het bieden van producten van een uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

Sola

Op de producten van Sola zit een 10 jaar lange garantie op productie fouten of materiaalfouten. Het Nederlandse bedrijf produceert hun bestek al 40 jaar lang in het verre oosten. Sola legt de focus hoog op het materiaal en de kwaliteit van het bestek. Doordat Sola klanten centraal stelt, hebben ze een juiste inzicht in de behoeftes van de klant. Dankzij hun jarenlange ervaringen biedt Sola een oplossing die voldoet aan al de wensen.

Sola Pannen

De beste pannen van Sola vindt u op Kookexpert. De pannen van Sola geven uw eten de aandacht en kwaliteit die het verdient. Geniet optimaal van het koken met deze kwalitatieve pannen.

Sola Pannenset

Sola biedt diverse pannensets aan op Kookexpert. Deze sets bestaan uit kook- en steelpannen. De kwaliteit van de pannen in de sets is bijzonder hoog, maar we goed betaalbaar. Kijk voor alle pannensets van Sola op onze webshop en bestel ze snel en voordelig.

Sola Bestek

Opzoek naar kwalitatief bestek? Sola biedt diverse soorten bestek aan op Kookexpert.Het assortiment is uiteenlopend van klassieke bestekssets tot bestekssets met een moderne twist.