Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Serie
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting

Wesco Broodtrommel

De keukenaccessoires van Wesco zijn wereldwijd razend populair door de sprekende retro look. Ook de broodtrommels van dit innovatieve merk zijn hier zeker geen uitzondering op. Wesco heeft soorten broodtrommels in haar assortiment opgenomen, die stuk voor stuk verkrijgbaar zijn in een tal van kleuren. Zo bent u ervan verzekerd dat er ook een geschikte broodtrommel bij zit voor uw keuken.

Wesco Broodtrommel zwart

Wilt u graag kleur aan uw keuken toevoegen, maar weet u niet hoe? Neem dan direct eens een kijkje in de collectie broodtrommels van Wesco. Wesco broodtrommels staan bekend om het oldskool design in combinatie met vrolijke kleuren en zorgen hierdoor voor een vrolijke uitstraling van uw keuken. De broodtrommels zijn gemaakt van stevig RVS en blijven hierdoor ook lange tijd de mooie kwaliteit behouden. Op zoek naar een specifiek model? Gebruik dan de filters aan de linkerzijde van het scherm om het zoeken te vereenvoudigen.

Broodtrommel Wesco

Berg uw brood makkelijk op met de broodtrommels van Wesco. Deze prachtige broodtrommels zijn niet alleen erg functioneel maar zien er ook nog eens super tof uit. De broodtrommels van Wesco zijn gemaakt in verschillende modellen en kleuren waardoor het een plaatje is op uw aanrecht. De modellen zijn bekend om het oldschool design. Doordat ze zijn gemaakt van stevig RVS gaan ze langer mee en blijft de kwaliteit behouden. Bekijk alle modellen op onze pagina en kies uw favoriet.