Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Geschikt voor
Prijs
Levertijd
Korting

Koekenpan

Koekenpan

Kookexpert biedt een uitgebreid assortiment koekenpannen geschikt voor verschillende typen fornuizen, zoals onder andere kookplaten op gas, inductie en elektriciteit. Ook omvat het assortiment koekenpannen die geschikt zijn voor in de oven en magnetron. De koekenpannen van Kookexpert zijn van zeer hoge kwaliteit en gaan hierdoor lang mee.

Bakpan

Koekenpannen zijn geschikt om te bakken op hoge temperaturen. De koekenpan is één van de meest gebruikte pannen. Naast het bakken van pannenkoeken, wordt de koekenpan ook gebruikt om vlees of andere etenswaren te bakken. U kunt vrijwel alles bakken in deze pan. Het bereiden van etenswaren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kookexpert heeft een breed assortiment aan koekenpannen, zodat iedere consument een perfecte koekenpan kan vinden.

Beste koekenpan

Bij het kiezen van de beste koekenpan kunt u kijken naar het materiaal van de koekenpan. Kies voor alluminium, gietijzer, RVS of een keramische koekenpan. Daarnaast is de anti-aanbaklaag belangrijk, of de pan koudgrepen heeft en vaatwasserbestendig is. U kunt kiezen uit vele koekenpannen van topmerken in verschillende prijsklassen.

Gietijzeren Koekenpan

Als u op zoek bent naar een koekenpan waar u uw hele levenlang gebruik van kunt maken is een gietijzeren koekenpan een uitstekende keuze. In een gietijzeren koekenpan wordt de warmte gelijkmatig verspreid en wordt de warmte lang vast gehouden. Gietijzer is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Echter beschikken gietijzeren koekenpannen niet over anti-aanbaklagen, dit maakt de pan vrij van ongezonde stoffen.

Inductie Koekenpan

Met een koekenpan die geschikt is voor inductie kunt u heerlijk veelzijdig koken op uw inductieplaat. De koekenpan wordt verwarmd door middel van een magneetveld. Enkel de pan wordt hierbij verwarmd, waardoor er minder energie verloren gaat. Dit leidt tot een snellere opwarming van uw koekenpan. Het is belangrijk om te weten dat elke koekenpan die magnetisch is, gebruikt kan worden op een inductieplaat, ook wanneer de pan vervormd is wordt deze nog verwarmd door de magnetische kracht.


Daarnaast bestaat ons assortiment uit: