Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Type Aanbaklaag
Merk
Serie
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Antiaanbaklaag
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Pannenkoekenpan

Op deze pagina vindt u ons hele assortiment aan pannenkoekenpannen. Zoals de naam al doet vermoeden, is de pannenkoekenpan geschikt voor het bakken van pannenkoeken. Met een pannenkoekenpan is het zeer gemakkelijk om pannenkoeken te bakken aangezien deze pan beschikt over een anti-aanbaklaag. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer informatie vinden over het betreffende product en heeft u de mogelijkheid om het product aan uw winkelwagen toe te voegen.

Pannekoekenpan

Met een pannenkoekenpan kunt u gemakkelijk krokante, smaakvolle pannenkoeken klaarmaken. Deze pannen zijn perfect geschikt voor het bakken van pannenkoeken door de lage rand waardoor de pannenkoek eenvoudig kan worden omgedraaid. Na het bakken van pannenkoeken is deze pan makkelijk schoon te maken aangezien de pan beschikt over een anti-aanbaklaag. Kookexpert heeft een ruim assortiment aan pannenkoekenpannen waarin u ook inductie pannenkoekpannen vindt. Naast het ruime assortiment pannenkoekenpannen heeft Kookexpert ook crêpespannen en flensjespannen in het assortiment.

Pannenkoekenpan inductie

Op zoek naar de ideale pan om uw pannenkoeken in te bakken? Heeft u een inductie kookplaat? Neem dan eens een kijken in ons assortiment pannenkoekenpannen geschikt voor inductie. De pannen zijn gemaakt van stevige materialen, hebben een sterke anti-aanbaklaag en geleiden de warmte goed.