Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Type Aanbaklaag
Merk
Serie
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Antiaanbaklaag
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Wokpan

Deze pannen worden voornamelijk gebruikt in de oosterse keuken en zijn ideaal om in te roerbakken. De wokpan is afgeleid van het woord wokken wat een andere naam is voor roerbakken. Naast roerbakken kan een wok ook worden gebruikt om eten in te stomen, stoven, braden, frituren en te koken. Door zijn veelzijdigheid is de wokpan onmisbaar in elke keuken. Als u op onderstaande afbeeldingen klikt komt u meer te weten over het betreffende product en heeft u de mogelijkheid deze toe te voegen aan uw winkelwagen.

Roerbakpan

Wokpannen of roerbakpannen zijn door hun kenmerkende holle halfronde vorm uitermate geschikt voor het roerbakken. Naast roerbakken kan een wokpan ook gebruikt worden voor het stomen, stoven, braden, frituren en koken van uw eten. Kookexpert biedt een breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige pannen aan van bekende merken. De pannen van Kookexpert zijn geschikt voor de professionele en hobbykok.

Wokpan gietijzer

Bij Kookexpert kunt u naast een gewone wok, ook een wok van gietijzer kopen. Deze zijn te verkrijgen van merken als Le Creuset en BK en zorgen door het materiaal van gietijzer voor een uitermate goede warmteverdeling in de pan. Daarnaast hebben ze een klassieke uitstraling, wat één van de laatste keukentrends is!

Wokpan Inductie

Verse groenten en vlees snel bereiden dankzij uw inductie kookplaat! Dankzij het koken op een inductieplaat is uw wokmaaltijd sneller klaar en hoe sneller u klaar bent, hoe meer vitamines er behouden worden in het gerecht. De pan wordt extra snel verwarmd door de elektromagnetische straling. Zo warmt de pan snel op, hoeft u minder lang te koken, is er weinig sprake van warmteverlies en worden uw kookkunsten ook nog eens energiezuinig!

Wok kopen?

Indien u op zoek bent naar een wok, dan bent u bij Kookexpert aan het juiste adres. Kookexpert heeft meer dan 60 verschillende wokpannen waar u uit kunt kiezen. De wokpan is onmisbaar in elke keuken, doordat u er op verschillende manieren mee kunt koken. U kunt links op de pagina gebruik maken van de filters om zo uw ideale wokpan te vinden.