Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Soort Wijnglas
Aantal
Vaatwasserbestendig
Krasbestendig
Hoogte (cm)
Inhoud (ml)
Prijs
Levertijd
Korting

Wijnglazen

Het juiste type wijnglas is zeer bepalend voor de smaak van de wijn en daarom heeft Kookexpert speciaal voor u een uitgebreide collectie wijnglazen geselecteerd van de allerbeste kwaliteit. De wijnglazen die u hier vindt zijn zowel geschikt voor rode wijn, witte wijn of zijn universeel. Ook zijn deze beschikbaar in diverse soorten vormen en kleuren. Kies uit wijnglazen van diverse gerenommeerde merken zoals Schott Zwiesel en Leonardo. Zo vindt u gegarandeerd een wijnglas dat perfect aansluit bij uw favoriete type wijn.

Wijnglazen kopen

Op zoek naar wijnglazen van hoogwaardige kwaliteit met een bijzonder mooie vorm? Dan bent u bij Kookexpert zeker aan het juiste adres! Hier vindt u diverse wijnglazen in verschillende soorten, maten en modellen, die een prachtige uitstraling geven aan uw tafelzetting. Door de vorm verzorgen de wijnglazen bovendien een ultieme smaaksensatie van de wijn. Bekijk hierboven snel het volledige assortiment.

Rode wijnglazen

Bij een goede rode wijn hoort het juiste type glas. De rode wijnglazen van Kookexpert hebben een mooie, klassieke uitstraling. Rode wijn moet goed kunnen ademen dus de glazen zijn er dan ook op gericht om smaken en aroma's optimaal tot uiting te brengen. Mooie wijnglazen maken uw servies helemaal af!

Witte wijnglazen

Kies het juiste type glas voor uw lekkere witte wijn. De glazen van Kookexpert combineren optimaal drinkgemak met gebruiksgemak en eigentijdse of klassieke vormgeving. Kies het perfecte wijnglas dat past bij jouw servies!