Menu
Menu

Bowls and Dishes

alle producten van Bowls and Dishes

Bowls and Dishes biedt een smaakvolle collectie producten die uw avondje tafelen nét dat beetje extra geven. De producten van Bowls and Dishes worden onder andere gemaakt van karakteristiek hout in natuurlijke vormen wat zorgt voor een sfeervolle uitstraling van uw keuken of eetkamer. De producten van Bowls & Dishes worden daarnaast met de hand gemaakt, zodat u verzekerd bent van een absolute topkwaliteit. Een aanwinst voor uw keukencollectie!

Bowls & Dishes

De serveerplanken van Bowls and Dishes zijn gemaakt om van te genieten. Het motto van het merk is dan ook niet voor niets: serve up the good times! De producten van Bowls and Dishes worden met de hand gemaakt, waardoor ieder product stuk voor stuk helemaal uniek is. De natuurlijke vormen van het hout kunnen met een tal van interieurstijlen gecombineerd worden en zullen dan ook in geen enkele eetkamer of keuken misstaan. Bowls and Dishes is een merk dat zeker niet in uw keuken mag ontbreken.

Bowls and Dishes serveerplank

De prachtige serveerplanken van Bowls and Dishes zijn gemaakt van hoge kwaliteit. Elke houten serveerplank kent zo zijn eigen karakteristieken en natuurlijke vormen. Het beukenhout is veelal lichter in tegenstelling tot het Pure Rose Wood en Pure Walnut Wood. Laatst genoemde heeft een zeer donkere kleur. Het servies van Bowls and Dishes kan goed gecombineerd worden met de houten serveerplanken.