Selecteer op
Klantenservice

Schott Zwiesel

alle schott zwiesel producten

Schott Zwiesel is het Duitse topmerk afkomstig van de organisatie Zwiesel uit Beieren. Zwiesel staat al sinds 1872 bekend staat om haar kwalitatief hoogwaardige glas producten. Bij Zwiesel zijn traditie en innovatie de kernwaarden van het bedrijf. Met behulp van state of the art machines en processen maar met veel respect voor het ambacht worden de glazen van Schott Zwiesel geproduceerd. Hierdoor zijn de producten van Schott Zwiesel van uitzonderlijke kwaliteit, daarnaast zijn ze een waar sierraad op uw eetkamertafel!

277 artikelen 1 - 80 van 277

Vorige1234

Er komen geen producten overeen met de selectie.

277 artikelen 1 - 80 van 277

Vorige1234

Schott Zwiesel glazen

De glazen van Schott Zwiesel zijn licht in gewicht en prachtig van vorm. Dit komt mede doordat Schott Zwiesel gebruik maakt van Tritan® kristalglas. Dankzij de unieke hardheid en bestendigheid tegen corrosie en krassen zijn deze glazen zeer geschikt voor professioneel gebruik. Daarnaast is er bijna 40% minder breuk dan bij gewoon glas en hebben de glazen een gegarandeerde helderheid. Hierdoor blijven de glazen lang mooi en goed, ook bij intensief gebruik.


Schott Zwiesel wijnglazen

Schott Zwiesel biedt allerlei soorten glazen aan waaronder wijnglazen. Zowel rode als witte wijnglazen zijn er verkrijgbaar van Schott Zwiesel. De glazen zijn gemaakt van de beste materialen. Zo komt de wijn het best tot zijn recht, want wijn wordt pas echt lekker als deze uit een goed glas gedronken wordt.