Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Gourmetstel

Gourmetstel

Er gaat niets boven een heerlijk avondje gourmetten. Gezellig met z'n allen rondom de tafel en je eigen gerechten bereiden, het is nog steeds immens populair en gezellig. Een goede gourmetstel is dan onmisbaar, op Kookexpert vindt u een aantal prachtige modellen om een gezellige en heerlijke gastronomische avond te garanderen!

Gourmetset

Met de gehele familie rond de tafel, gezellig samen de feestdagen vieren of gewoon omdat het super gezellig is. Gourmetten is voor iedereen, jong, oud, klein of groot. Iedereen kan zelf beslissen wat ze willen eten en het is avondvullend. Op Kookexpert hebben we een prachtig aanbod aan gourmetstellen in verschillende grote en vormen. Ga bijvoorbeeld voor een gourmetstel met een kaasfondue erin of verschillende bakjes. Zo geniet u met de hele familie van een gezellig diner.

Tafelgrill

Met een tafelgrill is het mogelijk om met het hele gezin samen aan tafel eten klaar te maken. Perfect voor tijdens de feestdagen wanneer u met vele mensen samen bent. Zo kan iedereen bereiden wat hij of zij lekker vindt en hoeft u niet uren lang in de keuken te staan van gegrilde groenten tot vlees of vis. Op Kookexpert hebben we verschillende tafelgrills met verschillende afmetingen voor grote en kleine groepen. Geniet zo samen met de hele groep van een heerlijk diner.