Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Vijzel

Een vijzel is een beker of kom met stamper die kan worden gebruikt om producten fijn te malen of te vermengen. Deze vijzels zijn vaak gemaakt van harde materialen zoals koper, steen en ander aardewerk en worden in de keuken vaak gebruikt om kruiden fijn te malen. Ook worden vijzels gebruikt bij het maken van soepen, sauzen en marinades. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer informatie vinden over het betreffende product en om uw nieuwe vijzel aan uw winkelwagen toe te voegen.

Stampvat

Een mortier is een andere benaming voor vijzel. Het is een beker met stamper waarmee u etenswaren kunt vermalen en vermengen. Met een mortier stampt u wel erg gemakkelijk zaden, pitten en kruiden fijn die u daarna in een heerlijk gerecht kunt gebruiken. De vijzels bij Kookexpert zijn vervaardigd uit hoge kwaliteit harde materialen. Het voordeel van een vijzel is dat er weinig verloren gaat ten opzichte van een staafmixer, omdat u het handmatig en zorgvuldiger kunt vermalen.

Vijzel en stamper

De vijzels en stampers in ons assortiment zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en worden aangeboden door toonaangevende merken die garant staan voor de kwaliteit van hun producten. Bent u nog op zoek naar een luxe vijzel en stamper? Neem dan snel een kijkje op deze pagina en beslis welk duo een goede aanwinst is voor het interieur in uw keuken.

Vijzel kopen

Zoals hierboven beschreven helpt een vijzel bij het fijnmalen of fijnstampen van kruiden en specerijen. In sommige culinaire tradities is een vijzel zelfs een onmisbaar item. En wordt het gebruikt tijdens rituelen of andere traditie getrouwe evenementen. Op Kookexpert worden mooie vijzels aangeboden van diverse toonaangevende merken. De merken staan garant voor kwaliteit.