Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Thermometer
Soort BBQ
Type Barbecue
Merk
Serie
Inclusief Deksel
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Tafelbarbecue

Niets is gezelliger dan samen barbecueën met vrienden of familie. Lekker vlees of vis braden met het zonnetje op de achtergrond en een koud biertje in uw hand. Tegenwoordig kan dit nu zelfs zonder dat iemand hiervoor op moet staan! Met een tafelbarbecue kunt u namelijk eenvoudig samen grillen, terwijl u gewoon aan tafel blijft zitten. Een tafel BBQ is een compacte barbecue, die klein is van stuk en licht is in gewicht, waardoor u deze eenvoudig kunt verplaatsen. Een tafelbarbecue komt daarnaast ook erg goed van pas, wanneer u maar een beperkte ruimte beschikbaar heeft, zoals een balkon. Barbecue waar en wanneer u maar wilt, met onze handige collectie tafelbarbecues!

Tafel BBQ

Bent u op zoek naar een fijne compacte barbecue voor op het strand, een avondje picknicken in het park of voor op uw balkon? Dan bent u bij Kookexpert aan het juiste adres! Hier vindt u een uitgebreide collectie tafelbarbecues in diverse kleuren en maten, die ideaal zijn wanneer u weinig ruimte tot uw beschikking heeft. Kies bijvoorbeeld voor een tafel BBQ van het kwaliteitsmerk Cobb of een houtskool tafelbarbecue van het merk LotusGrill. De houtskoolbarbecue beschikt over een luchtcirculatiesysteem, u kunt de temperatuur regelen en de buitenste schaal van de barbecue wordt niet heet waardoor de tafel BBQ erg veilig is. De barbecue is binnen 3 minuten klaar voor gebruik. Kies uit diverse vrolijke kleurtjes en zorg ervoor dat u altijd kunt barbecueën, waar u ook bent!

Tafelbarbecue houtskool

Altijd al gedroomd van een prachtige houtskool tafelbarbecue? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kookexpert heeft diverse tafelbarbecues in zijn assortiment die worden aangeboden door gerenommeerde merken van topkwaliteit.

Tafelbarbecue op gas

De gasbarbecue is uiterst geschikt voor fanatieke BBQ-liefhebbers. Dit type barbecue is de laatste paar jaar sterk gegroeid in populariteit en kent een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele houtskool bbq´s. Een van de voordelen is de eenvoud waarmee een gasfles aangesloten kan worden op de barbecue. Hiermee is de barbecue snel klaar voor gebruik in vergelijking met een houtskool barbecue. Neem een kijkje in ons assortiment en beslis welke barbecue aan uw eisen voldoet.