Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Type Aanbaklaag
Merk
Serie
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Antiaanbaklaag
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Stoompan

Hieronder kunt u ons volledige assortiment stoompannen vinden. Met een stoompan kunt u etenswaren gaar stomen. Stoompannen bestaan uit twee onderdelen; een kookpan en een stoominzet. De stoominzet hangt u in uw kookpan boven het waterbad, waardoor uw vis, vlees of groenten gaar wordt gestoomd. De stoominzet is tevens te gebruiken als een vergiet. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kunt meer informatie vinden over de betreffende pan en heeft u de mogelijkheid de gewenste stoompan aan uw winkelwagen toe te voegen.

Stoompannen

Met een stoompan kan eenvoudig vis, groenten of vlees gaar gestoomd worden. Het stomen is een zeer gezonde manier om voedingsmiddelen te bereiden omdat hierbij geen olie of vet gebruikt wordt. Bij het stomen blijven daarnaast voedingstoffen en smaak beter bewaard. Kookexpert biedt naast stoompannen een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige pannen aan van bekende merken.

Stoompan inductie

Er zijn speciale stoompannen waarmee u kunt koken op een inductiekookplaat. Het voordeel van koken met een stoompan op een inductieplaat vergeleken met gas is onder andere de snelheid waarmee de temperatuur geregeld kan worden. Daarnaast is koken op inductie veel veiliger, omdat de plaat zelf amper warm wordt en snel kouder wordt na gebruik. Ook reageert de plaat niet meer zodra de stoompan er af is gehaald.

Stoompan kopen

Wilt u een stoompan kopen? Dan bent u bij Kookexpert aan het juiste adres. Zoals hierboven beschreven is de stoompan een zeer gezonde manier van garen van groente, vlees of vis. De producten worden gegaard door de hete waterdamp dat stoomt op de ingrediënten. Hierdoor is het niet nodig om olie of boter te gebruiken en bespaart u een boel calorieën. Bekijk ons assortiment stoompannen en beslis welke van de pannen aan uw wensen voldoet.