Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting

Klean Kanteen

Klean Kanteen Klean Kanteen heeft een ruime collectie reisflessen en thermosflessen, maar ook de lunchboxen zijn populair. Het bedrijf zorgt daarnaast voor duurzame producten door te kiezen voor minder afval en recyclebaar staal. Verder zien de producten van Klean Kanteen er prachtig uit en kunt u kiezen uit verschillende modellen, kleuren en printjes. Neemt u uw nieuwe Klean Kanteen mee naar uw werk, naar de sportschool of mee op avontuur?

Klean Kanteen reisfles

De Klean Kanteen reisfles is een van de populairste producten van het merk, wat te danken is aan de hoge kwaliteit en de milieubewuste ontwikkeling. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat de reisflessen niet zullen roesten en ongezonde stoffen zich niet aan de fles kunnen binden. Verder zijn de reisflessen ook nog eens bijzonder goed geïsoleerd, waardoor uw koude drank koud zal blijven, en uw warme drank warm. Ontdek de reisflessen en bestel uw favoriet!

Klean Kanteen dop

Op iedere fles van Klean Kanteen hoort natuurlijk een dop. Naast de dop die bij de fles wordt geleverd, heeft Klean Kanteen een ruim assortiment aan handige doppen voor op uw nieuwe fles. Wilt u uw fles ideaal maken voor uw kinderen? Of maakt u liever een sportfles van uw Klean Kanteen fles? Met de beschikbare doppen van Klean Kanteen kan het allemaal. Maak uw fles af met een van de prachtige doppen van Klean Kanteen.