Menu
Menu
Type Apparaat
Materiaal
Kleur
Geschikt voor
Merk
Serie
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting

Percolators

Voor mensen die niet teveel koffie drinken en extra willen genieten van een sterke kop koffie is een percolator een smaakvolle toevoeging aan het dagelijkse leven. Voor een percolator heeft u een warmtebron, water, versgemalen koffie en geduld nodig. Met dit handige product wordt er met een langzaam tempo water aan de koffie onttrokken waardoor er een heerlijke kop koffie overblijft, met een zeer hoge smaakintensiteit. Een percolator is daarom ideaal wanneer u tijd over hebt, bijvoorbeeld na het eten, op vakantie of voor visite. Op de site van Kookexpert vindt u een ruim assortiment van percolators. Deze hebben verschillende vormen en maten. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over de percolators op de site van Kookexpert.

Percolator Bialetti

De echte koffieliefhebber maakt gebruik van een percolator. Met dit handige product zet u een eenvoudige kop koffie met een heerlijke smaakintensiteit. Op de site van Kookexpert zijn de percolators beschikbaar in verschillende grote, vormen en gemaakt van verschillende materialen. Met sommige percolators kunt u koffie zetten voor meer dan 8 man, terwijl sommige percolators koffie zetten voor 1. Welke percolator voor u geschikt is, is afhankelijk van uw eisenlijst. Voor extra informatie over onze percolators kunt u op bovenstaande afbeeldingen klikken.

Percolator inductie

De percolator die geschikt is voor inductie werkt op dezelfde manier als inductie pannen. Dankzij magnetische golven die de inductieplaten uitstoten wordt de bodem van de percolator verhit. De hitte van de bodem wordt logischerwijs doorgegeven aan de binnenkant van de percolator. Op deze manier wordt uw koffie op een veilige en gasloze manier gemaakt. Neem een kijkje in ons ruime assortiment en zoek de percolator die aan uw eisen voldoet!