Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Koffiemolens

Wat is er lekkerder dan in de ochtend opstaan met een vers kopje koffie? Met de koffiemolens op de site van Kookexpert zet u in een handomdraai een verse kop koffie, voor u en uw gasten. Door elke dag uw koffiebonen vers te malen is het mogelijk om koffie te zetten met een hoge smaakintensiteit en een heerlijke geur aroma. Op de site van Kookexpert vindt u koffiemolens in verschillende maten en vormen. Zo is er voor ieder wat wils. De grote van de koffiemolen bepaalt hoeveel bonen er fijn gemalen kunnen worden en dus hoeveel koffie u kunt zetten. Voor meer informatie over de koffiemolens kunt u op onderstaande afbeelding klikken.

Koffiemolen

Met een koffiemolen bent u in staat een heerlijk kop koffie te zetten. Op de site van Kookexpert vindt u kookmolens terug vanuit verschillende bekende leveranciers zoals Gefu, Peugeot en Graef. Wat voor koffiemolen voor u geschikt is, is afhankelijk van uw eisen. Wilt u koffie zetten zonder al te veel poespas? Of wilt u de bonen malen in verschillende standen en maten? Wilt u dat de bonen automatisch of met de hand gemalen worden? Door op bovenstaande afbeeldingen te klikken vindt u informatie over de koffiemolens in ons assortiment.

Koffiebonenmaler

Zoals hierboven beschreven staat wordt een koffiemolen gebruikt om koffiebonen te malen voor een overheerlijke espresso of een goede bak filterkoffie. Een ander woord voor koffiemolen is koffiebonenmaler. Dit apparaat is vaak in diverse maalstanden in te stellen waarbij u zelf bepaalt hoe sterk de smaak van uw koffie is. Zodra het instellen is gelukt hoeft u enkel bonen in het apparaat te stoppen en op de knop te drukken. Eenvoudig, maar heerlijk voor het maken van een goede kop koffie.