Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Materiaal Lemmet
Materiaal Heft
Lengte Lemmet (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Fileermes

Hieronder kunt u alle messen vinden die speciaal zijn gemaakt om te fileren. Al deze messen zijn afkomstig van bekende merken en zijn daarom van een uitstekende kwaliteit. Het lemmet van een fileermes is vaak lang en dun, waardoor u gemakkelijk door vlees kunt snijden en dunne plakken kunt creëren. Wilt u meer te weten komen over het betreffende product dan kunt u op onderstaande afbeeldingen klikken.

Fileermessen

Een fileermes is over het algemeen erg lang, dun en flexibel. Zo kunt u met deze messen eenvoudig fileren met hoge precisie. Met deze messen kan het visvlees van de graat worden verwijderd, of kunt u uw vlees erg dun snijden. In het ruime assortiment fileermessen van Kookepxert vindt u messen met een RVS lemmet, maar ook met lemmets van carbon staal. Kookexpert biedt messen van gerenommeerde merken zoals Global en Diamant Sabatier.

Fileermes vis

Met een goed fileermes kunnen de schubben en huid van een vis gehaald worden. Daarnaast is het mes ook geschikt om de ingewanden eruit te halen en de overgebleven vis in stukjes te snijden. Een fileermes kan getypeerd worden als flexibel en is handig om in de keuken te hebben als u een visliefhebber bent.

Sushi mes

Om de perfecte reepjes zalm te snijden voor in de sushi en om de sushi zelf in stukjes te snijden heeft u natuurlijk een sushi mes nodig. Door het fijne handvat van het mes gaat dit snijden zeert gemakkelijk. Een sushimes is vaak een zeer veelzijdig mes waarmee veel verschillende soorten snijtechnieken gebruikt kunnen worden. U kunt er mee snijden, hakken, blokjes snijden en noem het maar op. Zorg ervoor dat de volgende keer sushi maken u gemakkelijker af gaat met een sushi mes van Kookexpert!

Vis mes

Om verschillende vissen te kunnen snijden, kan een speciaal vis mes van pas komen. Vis messen hebben vaak een scherpe punt en het blad moet vlijmscherp zijn om de vis zorgvuldig te kunnen snijden. Ook zijn er voor de verschillende vissen verschillende messen. Zo heeft u bijvoorbeeld een haringmes, palingmes, oestermessen en natuurlijk fileermessen voor bijvoorbeeld de zalm en tonijn. Shop nu uw vis mes op Kookexpert!