Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Karaf

Op zoek naar een echte blikvanger op tafel? Kies dan voor een karaf voor het serveren van dranken zoals water, wijn of whiskey. Een karaf is ideaal voor het serveren van meerdere drankjes en staat bovendien erg goed op tafel. Een karaf is erg populair vanwege haar bijzondere vormgeving, namelijk: een brede onderkant met een smalle hals. Hierdoor komt de smaak van wijn en whiskey optimaal tot zijn recht. Bij Kookexpert kunt u kiezen uit een uitgebreide collectie karaffen in alle soorten, maten en kleuren. Neem hieronder direct een kijkje in de collectie.

Karaf kopen

De collectie karaffen op Kookexpert bestaat enkel uit karaffen van de allerbeste kwaliteit. U kunt kiezen uit een tal van kwaliteitsmerken zoals Schott Zwiesel, Georg Jensen, Blomus, Emile Henry, WMF, Wesco en meer. U kunt een karaf gebruiken voor het serveren van dranken, als water, whiskey of wijn. Kookexpert biedt verschillende karaffen aan zoals een decanteerkaraf of een waterkan. De waterkan komt in verschillende soorten. Zo koopt u een waterkan die uw water heerlijk koel houdt, een kan waar u fruit en ijsblokjes aan toe kunt voegen of een waterkan met kalkfilter. Een waterkaraf is perfect voor de warme zomerdagen. Gebruik de filters aan de linkerzijde van het scherm om uw perfecte karaf te vinden door te selecteren op producteigenschappen zoals materiaal, kleur en inhoud en vindt zo in een mum van tijd de ideale karaf voor uw keukeninrichting!

Waterkaraf

Diverse waterkaraffen om te voldoen aan uw wensen. Uiteraard geschikt voor het schenken van water, maar ook van andere dranken. Keuze in formaten, maar uiteraard te allen tijde een hoge kwaliteit.

Decanteerkaraf

Een decanteerkaraf is gericht op het schenken van wijn. Doordat er zuurstof bij de wijn komt zal de natuurlijke aroma van de wijn versterkt worden, en kunt u nog meer genieten van uw heerlijke wijntje. We hebben een groot aanbod in verschillende grote, vorm en uiterlijk!