Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Aantal messen
Prijs
Levertijd
Korting

Messenblok

Messenblokken zijn een onmisbaar item in de moderne keuken. Een messenset kan hier compleet in worden bewaard en is altijd binnen handbereik tijdens het koken. Naast het gebruiksgemak is er ook nog het voordeel dat een messenblok klasse uitstraalt en de professionele keuken naar uw eigen huis haalt. De messenblokken van kwaliteitsmerken als Diamant Sabatier, Fissler en Homeij zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee. Indien gewenst kunt u er ook voor kiezen om een complete set te kopen, inclusief messenblok en messen.

Messen Blok

Messenblokken zijn er in vele soorten en maten, en voegen een luxueuze uitstraling toe aan uw keuken. De blokken zijn verkrijgbaar met gleuven voor het mes, of gevuld met borstelharen waar u uw mes in kunt steken. Ook zijn er magnetische messenblokken, waar u al uw messen eenvoudig aan ophangt. Door gebruik van een messenblok grijpt u nooit meer mis in uw keukenla! In het ruime assortiment messenhouders van Kookexpert vindt u voor ieder wat wils.

Messenblok zwart

Bij Kookexpert vindt u messenblokken in veel verschillende uitvoeringen. De bekendste uitvoering is het houten blok met meerdere gaten erin om de messen op te bergen. De messenblokken in zwarte kleur zijn ook razend populair. De kleur zwart straalt elegantie uit en past vaak goed in uw keuken.

Messenblok zonder messen

Zijn er veel messen in uw keuken aanwezig en heeft u hier geen plaats meer voor in de lade? Ga dan eens op zoek naar een messenblok zonder messen. Op Kookexpert treft u diverse messenblokken zonder bijgeleverde messen van gerenommeerde merken aan. De blokken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, merken en prijsklassen. Heeft u al een mooi messenblok gevonden?