Opbergen en Bewaren

Handige opbergbakjes, vershoudpotten en bussen zijn ideaal voor in de keuken. U kunt al uw keukenproducten netjes opbergen en ordenen zodat uw keuken er altijd netjes uitziet en makkelijk schoon te houden is. De opberg- en bewaarbakken en -blikken van Kookexpert zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en stijlen zodat voor iedere keuken de perfecte match kan worden gevonden.

1 - 80 van 111

 

1 - 80 van 111

Keukenorganizers

Deze trendy opbergbakken en -bussen van Kookexpert staan leuk in zowel de landelijke als moderne keuken. De boxen en bussen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals kunststof, glas en staal. Ook kunt u, door in de linkerkolom te selecteren, een selectie maken op basis van een merk naar keuze. Kookexpert biedt enkel producten van merken van hoge kwaliteit, waaronder Wesco, Emile Henry en Joseph Joseph.


Voorraadbussen

Voorraadbussen zijn ideaal als u etenswaren wilt bewaren. In een voorraadbus kan het eten luchtdicht worden afgesloten waardoor het langer vers blijft. U kunt er bijvoorbeeld grote verpakkingen suiker of koffie in bewaren of koekjes. Er zijn voorraadbussen van kunststof, RVS en staal. In veel voorraadbussen zit een doorzichtig glas waar u doorheen kunt zien hoeveel voorraad er nog in de bus zit.