Opbergen en Bewaren

Handige opbergbakjes, vershoudpotten en bussen zijn ideaal voor in de keuken. U kunt al uw keukenproducten netjes opbergen en ordenen zodat uw keuken er altijd netjes uitziet en makkelijk schoon te houden is. De opberg- en bewaarbakken en -blikken van Kookexpert zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en stijlen zodat voor iedere keuken de perfecte match kan worden gevonden.

1 - 80 van 330

 

1 - 80 van 330

Keukenorganizers

Deze trendy opbergbakken en -bussen van Kookexpert staan leuk in zowel de landelijke als moderne keuken. De boxen en bussen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals kunststof, glas en staal. Ook kunt u, door in de linkerkolom te selecteren, een selectie maken op basis van een merk naar keuze. Kookexpert biedt enkel producten van merken van hoge kwaliteit, waaronder Wesco, Emile Henry en Joseph Joseph.


Voorraadbussen

Voorraadbussen zijn ideaal als u etenswaren wilt bewaren. In een voorraadbus kan het eten luchtdicht worden afgesloten waardoor het langer vers blijft. U kunt er bijvoorbeeld grote verpakkingen suiker of koffie in bewaren of koekjes. Er zijn voorraadbussen van kunststof, RVS en staal. In veel voorraadbussen zit een doorzichtig glas waar u doorheen kunt zien hoeveel voorraad er nog in de bus zit.

Vershoudbakjes

Een verhoudbakje is altijd handig in de keuken. Of u nu graag eten kookt voor meerdere dagen, toevallig wat overhoudt na het eten of uw eten graag meeneemt naar bijvoorbeeld werk, een vershoudbakje komt altijd van pas. Kookexpert biedt een ruime keus uit allerlei verschillende soorten en maten, zodat er altijd een geschikt bakje voor u tussenzit. Omdat enkel de beste merken worden aangeboden, weet u zeker dat u jarenlang kunt genieten van uw aankoop.

Broodtrommel

Een broodtrommel komt altijd goed van pas bij de broodliefhebber. Deze trommels zorgen er namelijk voor dat het brood langer vers blijft en dat voorkomt weer verspilling. Geen fan van brood? Ook dan kan een broodtrommel goed van pas komen, omdat u er ook allerlei andere levensmiddelen in kan bewaren. Bekijk daarom zekers eens Wesco, Gefu of een van de andere topmerken.

Koektrommels

Een koektrommel is perfect om uw vers gebakken koekjes in te bewaren. Koopt u ze liever in de winkel? Ook dan is een koektrommel ideaal om uw aankoop in te bewaren. Koektrommels houden de koekjes namelijk lang vers en dat betekend dat de koekjes dus ook langer lekker zijn. Bekijk daarom direct het volledige aanbod koektrommels van topmerken als Wesco.