Menu
Menu

Alle DDDDD producten

Het Nederlandse DDDDD is al meer dan 60 jaar lang specialist op het gebied van keukentextiel met een hoog vochtabsorberend vermogen. De thee-, keuken- en vaatdoeken van dit merk komen niet alleen goed van pas in de keuken, maar zien er ook nog eens fantastisch uit. Een product van DDDDD is echte aanwinst voor uw keuken! De sale items van DDDDD vindt u ten slotte hier.

DDDDD theedoeken

Bent u op zoek naar theedoeken met een leuke print? Of gaat u toch liever voor iets rustigs? In beide gevallen bent u bij DDDDD aan het juiste adres. DDDDD staat letterlijk voor: 'De Doek Die Direct Droogt' en de theedoeken van dit kwaliteismerk zijn dan ook niets voor niets razend populair door het hoge vocht absorberende vermogen.

DDDDD keukendoeken

DDDDD keukendoeken worden voor 100% gemaakt van zacht, stevig katoen. Bovendien hebben de keukendoeken wijd opsenstaande vezels waardoor het vocht optimaal wordt opgenomen. De DDDDD keukendoeken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en prints, zodat iedereen een geschikte keukendoek kan vinden.

DDDDD combisets

De doeken van DDDDD zijn ook verkrijgbaar in combisets. Hierdoor weet u zeker dat de thee- en keukendoeken qua design op elkaar zijn afgestemd. Ideaal om te geven als cadeau, maar ook zeker net zo leuk voor uw eigen keuken. De combisets van DDDDD variëren in kleur en patroon en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen.

DDDDD vaatdoeken

DDDDD vaatdoeken hebben een geribbeld patroon, waardoor deze nog meer vocht opnemen dan een normale vaatdoek. De doeken zijn ideaal voor het schoonmaken van uw tafel of aanrecht, maar kunnen uiteraard ook voor andere doeleinden worden gebruikt. De vaatdoeken van DDDDD zijn daarnaast voorzien van vrolijke kleuren voor een speels effect.

DDDDD tafelkleden

Bij een mooi gedekte tafel mag een bijpassend tafelkleed uiteraard niet ontbreken. DDDDD heeft daarom een prachtige collectie tafelkleden en tafellopers ontworpen die uw tafel in een handomdraai een oogverblindende uitstraling geven. De tafelkleden zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen.