Menu
Menu

Borden

Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Aantal
Soort bord
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Borden

Felgekleurd of simpel, vierkant of rond; borden zijn er in alle soorten en maten. Kookexpert heeft daarom voor u een prachtige selectie borden samengesteld, waarmee u altijd in stijl uw eten kunt serveren. Of u nou kiest voor een modern design of juist een artistiek design, met de borden van Kookexpert geeft u iedere tafelzetting een prachtige uitstraling. Ideaal voor een gezellig avondje tafelen met vrienden of familie.

Borden kopen

Bent u op zoek naar nieuw servies voor uw keuken of eetkamer? Dan bent u bij Kookexpert aan het juiste adres! Hier vindt een schitterende collectie borden in alle soorten, maten en kleuren. Kies uit diverse gerenommeerde merken zoals WMF, Le Creuset, en Georg Jensen en geniet van de excellente kwaliteit van het aardewerk. Gebruik de filters aan de linkerzijde van het scherm om het zoeken nu nog makkelijker te maken.

Dinerbord

Een bord is een bord, maar in dit geval speciaal geschikt voor uw diner. Een dinerbord sluit perfect aan bij uw avondeten en vanwege het enorme aanbod in kleuren, designs en grote zit er altijd een bord bij die aansluit bij uw tafelopmaak. In elke setting een bord wat aansluit.

Ontbijtbord

Het ontbijt is het ene moment gehaast, terwijl het op andere momenten uitgebreid de tijd krijgt. Bij elk moment komt een bord welke aansluit bij uw ochtendservies echter van pas. Een typische witte mok waaruit u koffie- en/of thee drinkt in de ochtend? Koop nu aansluitend ontbijtservies!

Soepbord

Een lekkere soep past perfect binnen allerlei keukens, maar het is ook leuk om servies te hebben voor uw soep wat bij de rest van uw servies aansluit. Of juist servies wat volledig anders is! Kies een soepbord van Kookexpert en wees verzekerd van een hoge kwaliteit en een divers aanbod.