Menu
Menu

Peugeot

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Peugeot

Peugeot is al meer dan 200 jaar de grootste en bekendste fabrikant van pepermolens. Tot op heden wordt Peugeot door chef-koks nog steeds als belangrijkste merk voor peper- en zoutmolens gezien. Het Franse merk maakt natuurlijk de klassieke handmatig te gebruiken molens in allerlei materialen: hout, acryl, roestvrijstaal etc. Het geheim van het merk Peugeot zit hem in het maalwerk, dat zo gemaakt is, dat de mooiste smaken uit de specerij naar boven komen. Daarnaast heeft Peugeot elektrische molens, die met één druk op de knop bediend kunnen worden. Natuurlijk bezitten deze molens ook dit speciaal ontwikkelde maalsysteem. Wilt u meer weten? Hier vindt u alles over Peugeot Werkt uw Peugeot molen niet meer naar behoren? Klik dan hier.

Peugeot Pepermolen

Peugeot is een bekend merk op de markt van keukenbenodigdheden, en levert pepermolens van hoge kwaliteit. Om de pepermolens optimaal te gebruiken wordt aangeraden gebruik te maken van peperkorrels met een maximale doorsnede van 6 milimeter. De pepermolens van het merk werken optimaal door het gebruik van een dubbele rij tanden in schroefvorm. Voor optimaal gebruik van de zoutmolens van Peugeot wordt aangeraden gebruik te maken van korrels met een maximale diameter van 4 milimeter.

Peugeot peper en zoutmolen

Wat is het perfecte huwelijkscadeau, een peper en zoutstal natuurlijk. Gelukkig heeft Peugeot prachtige peper- en zoutmolens die naast praktisch ook nog eens een ware decoratie zijn voor uw keuken. Peugeot heeft een ruim assortiment aan deze molens waar uw uw gerechten smaak mee kunt geven of uw gasten naar eigen wens zout of peper kan laten toevoegen. Bekijk de verschillende designs en mogelijkheden en vindt uw perfecte cadeau.

Peugeot koffiemolen

Met de koffiemolens van Peugeot zet u het perfecte kopje koffie. Geniet niet alleen van versgemalen koffie in huis, maar ook van de charme van een moderne of juist klassieke koffiemolen. Bekijk de verschillende designs en geef de koffiemolen een mooi plekje in uw keuken.

Peugeot nootmuskaatmolen

Met een nootmuskaatmolen van Peugeot maalt u in een handomdraai nootmuskaat fijn. De nootmuskaatmolens zijn zowel met als zonder hendel verkrijgbaar en onmisbaar voor iedereen die graag met specerijen werkt om het perfecte gerecht op tafel te zetten. Ontdek de verschillende modellen, kies een design dat bij uw keuken past en geniet van het gemak van de nootmuskaatmolens van Peugeot.