Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Peugeot Pepermolen

Wie voor een kwalitatieve pepermolen kiest, kiest voor een peugeot pepermolen. Peugeot biedt verschillende modellen aan zoals 'Paris', 'Nancy' en 'Elis'. De pepermolens hebben ieder een stijlvol design. Peugeot haalt de beste smaak uit de peper door het secure maalwerk. Peugeot is een Frans merk dat molens ontwerpt in in allerlei materialen: hout, acryl, roestvrijstaal etc. Kijk hieronder welk model bij uw keukenuitrusting past.

Peugeot zoutmolen

Geniet van de beste zoutmolens van Peugeot. Hierboven vindt u zoutmolens in allerlei soorten en maten. Bent u opzoek naar het klassieke model 'Paris' of kiest u voor een modern model 'Daman'. Het maalwerk van Peugeot haalt het beste uit uw specerijen.

Peper en zoutmolen Peugeot

Voor tijdens het koken of voor op tafel, een mooi peper- en zoutmolen is misbaar in iedere keuken. Zo kan iedereen zijn eten op smaak brengen naar wens. Daarnaast hebben de molens mooie designs waardoor ze ook nog eens een ware decoratie zijn voor in uw keuken. Peugeot heeft peper- en zoutstelen maar ook lossen peper- en zoutmolens. Zo is er voor iedere keuken een perfect Peugeot stel!