Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Vorm
Merk
Serie
Antiaanbaklaag
Uitneembare bodem
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Krasbestendig
Prijs
Levertijd
Korting

Springvormen

Hieronder kunt u allerlei verschillende springvormen vinden voor plumcakes, tulbandcakes en taarten. Een springvorm is een bakblik waarbij de rand met een veersysteem kan worden verwijderd. Waardoor uw cake of taart alleen nog maar op de bodem van de vorm staat en u deze gelijk kan snijden en serveren. Doordat de vormen een antiaanbaklaag hebben blijft de rand niet plakken aan uw cake of taart en blijft deze mooi intact. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer informatie vinden over het product en kunt u deze aan uw winkelwagen toe voegen.

Springvorm

Een springvorm is een eenvoudige manier om een taart, cake of quiche te bakken welke u gegarandeerd uit de vorm krijgt. Een springvorm heeft namelijk een veersysteem waardoor u de buitenrand kunt verwijderen, en u zodoende uw baksel uit de vorm kunt verwijderen zonder gedoe. Kookexpert biedt springvormen in veel verschillende maten, zodat u voor zowel een groot als klein gezelschap een heerlijke creatie op tafel kunt zetten.

Springvorm 20 cm

Springvormen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Het getal in centimeters geeft aan wat de diameter van de vorm is. Op Kookexpert vindt u een ruim assortiment aan springvormen in allerlei maten. Zo ook de maat 20 cm. Dit is een relatief kleine maat, maar dat zal de smaak verder niet beïnvloeden.

Springvorm 24 cm

Bent u op zoek naar een grotere springvorm van 24, 26 of 28 cm? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo worden springvormen van diverse gerenommeerde topmerken aangeboden in ons assortiment. De merken hebben veel ervaring op het gebied van koken en bakken en weten precies wat u nodig heeft.