Menu
Menu
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd

Servethouders

Bij een gedekte tafel horen natuurlijk servetten, stoffen of papieren, rode of gele, de keuze is geheel aan u. De mogelijkheden met servetten op een gedekte tafel zijn eindeloos. Met servethouders en servetringen bent u altijd verzekerd van een mooie tafel in stijl. Bekijk de mooie servet houders en servetringen op Kookexpert en creëer een prachtig gedekte tafel in stijl.

Servetringen

Om uw servetten mooi te presenteren op een prachtig gedekte tafel hoeft u geen creabea te zijn. Met de hulp van mooie servetringen tovert u uw gedekte tafel binnen no time prachtig om. Op Kookexpert hebben er een mooie collectie aan servetringen die geschikt zijn voor iedere soort servet, papier en stof. Kies de stijl die bij uw servies, smaak en servetten pas, maak er een prachtig geheel van en geniet van uw heerlijke diner.

Servettenhouder

Wanneer u een stapeltje servetten op tafel wilt zetten kan dat gemakkelijk en mooi in een servettenhouder. Hier op Kookexpert vindt u prachtige servethouders in verschillende stijlen en kleuren die ook nog eens sfeer toevoegen aan uw gedekte tafel of open kast. Zo heeft u altijd servetten bij de hand en nooit meer vieze handen. Perfect voor tijdens de feestdagen, verjaardagen of feestjes. Bekijk welke kleur en stijl bij u past!