Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Lind DNA

Lind DNA is een Deens merk, opgericht door Preben Lindt. Hij is niet alleen de eigenaar, hij zorgt er ook voor dat alles van Lind DNA recht uit het hart wordt gemaakt. De producten van Lind DNA hebben organische vormen en kenmerken zich door hun simplistische en praktische designs. Daarnaast staat ook duurzaamheid voorop. Het leer dat u veel terug zult vinden in de producten is duurzaam en gerecycled. Alle producten van Lind DNA zijn in verschillende kleuren en texturen verkrijgbaar, zo zult u altijd iets kunnen vinden dat bij u past.

Lind DNA placemat

De Lind DNA placemat is, net zoals de Lind DNA onderzetters, verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en texturen. Ze zijn gemaakt van gerecycled leer dat overblijft uit de fashion- en meubel industrie. De verschillende texturen kunnen een lichte glans hebben of juist wat zachter aanvoelen. Daarnaast zijn er ook Lind DNA placemats verkrijgbaar met twee verschillende kanten. Zo kunt u van kleur en textuur afwisselen en de tafel anders stijlen. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Lind DNA!

Lind DNA onderzetter

Het Deense merk Lind DNA is een echte trendsetter met zijn productie van onderzetters gemaakt van gerecycled leer. De ontwerpen kunnen omschreven worden als minimalistisch, maar zeker modern. Ook worden de onderzetters aangeboden in diverse kleuren en vormen. Neem een kijkje in het assortiment en zoek een mooie en duurzame onderzetter uit!