Servetten

Tegenwoordig zijn servetten niet op iedere eettafel terug te vinden maar worden deze vaak enkel gebruikt tijdens speciale gelegenheden zoals een Paasbrunch of een kerstontbijt. Dit omdat een servet vaak een luxe uitstraling heeft. De servetten zijn altijd van een hoge kwaliteit zodat deze jarenlang mooi blijven, ondanks deze vaak worden gewassen. Daarnaast kunnen de servetten een mooie combinatie zijn met bijvoorbeeld een tafelloper of met placemats.

37 artikelen 1 - 37 van 37

Er komen geen producten overeen met de selectie.

37 artikelen 1 - 37 van 37

Servet

In sommige huishoudens worden servetten gebruikt omdat het een luxe uitstraling heeft of omdat het als bescherming van uw kleding dient. De servetten die u op Kookexpert vindt zijn van hoge kwaliteit en kunnen uiteraard ook uitgewassen worden. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat u de servetten kunt wassen zonder dat deze vaal worden. De servetten kunt u leuk combineren met een bijpassende tafelloper of placemats.


Linnen servetten

De stijlvolle en milieubewuste stof linnen zorgt voor unieke servetten. Op kookexpert is een ruim aanbod aan designs en kleuren, waardoor deze servetten altijd aansluiten bij uw stijl.


Katoenen servetten

De zachte stof katoenen neemt goed vocht op, wat het uitermate geschikt maakt als servet. De servetten van Kookexpert zijn altijd van hoge kwaliteit. Het ruime aanbod maakt het mogelijk om een servet te kiezen die bij uw wensen aansluit.


Servetringen

Kwaliteit en pracht maken deze servetringen ideaal voor uw huishouden. De manier op de opmaak van uw tafel af te maken!