Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Servetten

Tegenwoordig zijn servetten niet op iedere eettafel terug te vinden maar worden deze vaak enkel gebruikt tijdens speciale gelegenheden zoals een Paasbrunch of een kerstontbijt. Dit omdat een servet vaak een luxe uitstraling heeft. De servetten zijn altijd van een hoge kwaliteit zodat deze jarenlang mooi blijven, ondanks deze vaak worden gewassen. Daarnaast kunnen de servetten een mooie combinatie zijn met bijvoorbeeld een tafelloper of met placemats.

Servetten kopen

Als u servetten wilt kopen dan bent u hier op de juiste plaats. In het assortiment van Kookexpert kunt u kiezen uit allerlei soorten servetten, maar allen geven net die extra uitstraling tijdens een diner én kunnen gebruikt worden als bescherming van de kleding van uzelf of uw gasten. De servetten in het assortiment van Kookexpert zijn van een hoge kwaliteit en kunnen uiteraard ook gewassen worden. Door de hoge kwaliteit van de producten zullen deze niet vaal worden als u deze wast, kortom u kunt lang genieten van de servetten die u hier heeft gekocht. Kies het juiste design, of de juiste kleuren om het leuk te combineren met uw tafelloper of placemat.

Linnen servetten

De stijlvolle en milieubewuste stof linnen zorgt voor een unieke soort servetten. De luxe uitstraling in combinatie met het krachtige materiaal zorgt voor servetten die aan al uw wensen voldoen. Op Kookexpert kunt u een ruim aanbod vinden, zo kunt u ook kiezen uit verschillende designs en kleuren onder de linnen servetten.

Katoenen servetten

De zachte stof katoenen neemt goed vocht op, wat het uitermate geschikt maakt als servet. De servetten van Kookexpert zijn altijd van hoge kwaliteit. Het ruime aanbod maakt het mogelijk om een servet te kiezen die bij uw wensen en stijl aansluit.