Menu
Menu
Prijs
Levertijd

Spiezen

Op deze pagina vindt u al het keukengerei waarmee u heerlijke spiezen kunt maken. De spiezen zijn gemaakt van de beste materialen zodat u niet bang hoeft te zijn dat deze gaan roesten of verbranden tijdens of na het gebruik. U kunt op onderstaande afbeeldingen klikken voor meer informatie en om het product aan uw winkelwagen toe voegen.

Vleesspies

Wilt u een heerlijke spies maken voor op de barbecue? Dan kunt u hierboven kiezen uit verschillende soorten spiezen die u op de barbecue kunt leggen. De spiezen zijn allemaal herbruikbaar, zodat u elk jaar in het barbecue seizoen weer heerlijke spiezen kunt maken. De spiezen zijn niet alleen bruikbaar tijdens mooi weer, maar u kunt ze ook gebruiken voor een zelfgemaakte shashlick doordeweeks.

Barbecue spiezen

Met behulp van spiezen kunt u vlees, vis of groentes makkelijk garen op de barbecue. Daarnaast kunt u ook zelf combinaties bedenken en aan een spies rijgen. Bij Kookexpert vindt u diverse spiezen die geschikt zijn voor op de barbecue. De spiezen zijn verkrijgbaar in diverse modellen en prjisklassen.