Menu
Menu
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Onderzetters

Een onderzetter zorgt ervoor dat de hitte van uw pannen of een hete kop thee uw tafel niet aantast, daarnaast geeft een onderzetter een luxe uitstraling die uw tafel helemaal af maakt. Op Kookexpert vindt u onderzetters van verschillende merken. De onderzetters zijn hoogwaardig van kwaliteit en beschermen uw tafel uitstekend tegen kringen en hitte. Door op één van de onderstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer informatie over het betreffende product vinden.

Onderzetters

Een onderzetter voegt een luxueuze uitstraling toe aan uw eettafel en biedt tevens een functioneel doel: uw tafel wordt beschermd tegen de hitte van de pan of een glas. Het ruime assortiment op Kookexpert omvat onderzetters in veel soorten, kleuren en maten zodat er voor iedere eettafel de perfecte match kan worden gevonden.

Pannenonderzetters

Onderzetters voor pannen zijn er in alle soorten en maten. Gekleurde pannenonderzetters, luxe pannenonderzetters van RVS of glazen onderzetters in een mooie print. Kookexpert biedt pannenonderzetters aan van verschillende kwaliteitsmerken. Denk hierbij aan Blomus, WMF en Joseph Joseph.

Glasonderzetters

Een glasonderzetter zorgt ervoor dat uw tafel beschermt wordt tegen vervelende kringen of krassen en de hitte van een kop thee. Kookexpert heeft een ruim aanbod onderzetters voor glazen van hoge kwaliteit. De glasonderzetters zijn gemaakt van RVS en sterke siliconen en kunnen weer opgeborgen worden in een bijgeleverd houdertje. De onderzetters geven een luxe uitstraling aan uw tafel!

Houten onderzetters

De houten onderzetters van Kookexpert zijn er in alle vormen en maten, met als gemeenschappelijk gegeven de hoge kwaliteit. In verschillende maten om te voldoen aan al uw wensen.