Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Onderzetters

Een onderzetter zorgt ervoor dat de hitte van uw pannen of een hete kop thee uw tafel niet aantast, daarnaast geeft een onderzetter een luxe uitstraling die uw tafel helemaal af maakt. Op Kookexpert vindt u onderzetters van verschillende merken, kleuren en materialen. De onderzetters zijn hoogwaardig van kwaliteit en beschermen uw tafel uitstekend tegen kringen en hitte. Door op één van de onderstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer informatie over het betreffende product vinden.

Pannenonderzetters

Onderzetters voor pannen zijn er in alle soorten en maten. Gekleurde pannenonderzetters, luxe pannenonderzetters van RVS of glazen onderzetters in een mooie print. Kookexpert biedt pannenonderzetters aan van verschillende kwaliteitsmerken.

Onderzetters voor glazen

Een onderzetter voor uw glazen zorgt ervoor dat uw tafel beschermt wordt tegen vervelende kringen of krassen en de hitte van een kop thee. Kookexpert heeft een ruim aanbod onderzetters voor glazen van hoge kwaliteit. De glasonderzetters zijn gemaakt van RVS en sterke siliconen en kunnen weer opgeborgen worden in een bijgeleverd houdertje. De onderzetters geven een luxe uitstraling aan uw tafel!

Leren onderzetters

Het merendeel van het assortiment onderzetters is van leer. Dit materiaal is natuurlijk bij uitstek geschikt om warmte op te vangen, en niet te glijden over de tafel. Kortom, met een leren onderzetter beschermt u uw tafel tegen de warmte, maar ook hetgeen u op de onderzetter zet tegen glijden. Ontdek het gemak!

Zwarte onderzetters

Als u op zoek bent naar een klassieke, strakke uitstraling voor uw onderzetter dan kunt u het beste voor de zwarte onderzetters in het assortiment kiezen. Deze zorgen ervoor dat uw tafel niet alleen beschermt is, maar het staat er ook nog eens mooi bij.