Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Type Thermometer
Prijs
Levertijd
Korting

Vleesthermometer

Vleesthermometers zijn perfect voor het bakken van een heerlijk stuk vlees. Ieder stuk vlees heeft een andere temperatuur voordat het gaar is. Verder houdt iedereen natuurlijk van een andere kleur en met een vleesthermometer kunt u dit controleren zonder het vlees aan te hoeven snijden. Op Kookexpert vindt u een ruim aanbod in verschillende thermometers van kwaliteitsmerken als CDN, Cobb, Gefu en vele andere. Wacht niet langer en begin vandaag nog met het bakken van die overheerlijke biefstuk of dat malse stukje lamsvlees.

Vleesthermometers

Met een vleesthermometer kunt u het lekkerste stuk vlees bereiden. Wist u dat ieder type vlees een andere temperatuur heeft voordat het gaar is? Zo geldt voor rundvlees bijvoorbeeld dat hij rose kleurig is vanaf 55 graden, terwijl dit bij lamsvlees pas vanaf 60 graden is. Bij kalfsvlees is de ideale temperatuur zelfs 65 graden. Zorgt u ervoor dat het vlees de volgende keer perfect gebakken is? Bekijk dan snel het volledige assortiment en slaag vandaag nog!

Vleesthermometer bbq

Een echte kwaliteits vleesthermometer mag niet ontbreken tussen het kookgerei van een heuse barbecue liefhebber. Met behulp van de vleesthermometer hoeft u nooit meer te twijfelen aan de gaarheid van het vlees. Op het display van de vleesthermometer kunt u eenvoudig de temperatuur aflezen waardoor u slechts de tijd in de gaten hoeft te houden. De Vleesthermometer kan voor diverse soorten vlees gebruikt worden.

Digitale vleesthermometer

Het assortiment op deze pagina bestaat uit diverse vleesthermometers van kwalitatief hoogwaardige merken die garant staan voor de kwaliteit van hun producten. Tussen de thermometers kan onderscheid gemaakt worden in technologie. Zo zijn er analoge en digitale thermometers te verkrijgen. Een digitale thermometer kent een display scherm waarop een paar variabele, waaronder de temperatuur, staan aangegeven. Bij een analoge thermometer is dit niet digitaal aangegeven.