Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Keukensnijder

Op deze pagina kunt u snijders vinden voor uiteenlopende producten en snijtechnieken. Zo heeft Kookexpert snijders om eieren in gelijke plakken te snijden, maar ook snijders voor bijvoorbeeld pizza en groenten. Door uitsluitend producten te leveren van bekende merken kan Kookexpert haar kwaliteit waarborgen. U kunt op onderstaande afbeeldingen klikken voor meer informatie of om uw nieuwe snijder aan uw winkelwagen toe te voegen.

Snijders

Het ruime assortiment snijders van Kookexpert omvat snijders voor ieder type ingrediënt dat u kunt bedenken: van truffel tot pizza, van frites tot ananas. De snijders van Kookexpert hebben scherpe messen waardoor u eenvoudig en nauwkeurig kunt snijden. Met bijvoorbeeld een spiraalsnijder kunt u de gerechten die u opdient prachtig en smaakvol garneren. Voor alle ingrediënten die u gesneden wil hebben waar geen snijder voor is, biedt Kookexpert ook een uitgebreid assortiment keukenmessen.

Spiraalsnijder

Als u houdt van lekker koken en mooie gerechten op tafel zetten, dan kan een spiraalsnjider niet ontbreken in uw keuken. Dit keukenapparaat maakt namelijk in een handomdraai prachtige dikke of dunne spaghettislierten van bijna alle soorten fruit of groente. Deze slierten tillen uw gerechten zeker naar een heel nieuw niveau.

Pizzasnijder

Een pizza op zijn tijd is natuurlijk heerlijk, maar heeft u ook altijd moeite met het goed doorsnijden van de pizza? Dat is verleden tijd met een van de kwalitatief uitstekende pizzasnijders die worden aangeboden op Kookexpert. Door enkel de beste merken aan te bieden, bent u verzekerd van jarenlang plezier. Bekijk dus zeker het ruime aanbod pizzasnijders en slaag vandaag nog.

Keukenschraper

Vindt u het ook lastig om het gesneden eten van de snijplank in de pan krijgen? Bekijk dan eens de handige keukenschrapers. Een keukenschraper helpt u met het eten in de pan krijgen. Zonder moeite kun u met de schraper langs uw snijplank gaan om het eten in de pan te gooien. Dit bespaard tijd, geknoei en een hoop gevloek.