Tafelen

Op deze pagina's staan alle producten die nodig zijn voor een goed gedekte tafel, waaronder opscheplepels, Openers, glazen, waterkannen, wijnkoeler en andere praktische tafelaccessoires. Deze accessoires mogen niet ontbreken bij een gezellig diner. Hieronder vindt u producten van de bekende merken Joseph Joseph, Brita, Homeij, Diamant Sabatier, Schott en Zwiesel en Vacuvin.

1 - 80 van 2102

 
Escargotbord Homeij

Escargotbord Homeij

€ 9.95

Niet in voorraad

1 - 80 van 2102

Tafelen

Kookexpert biedt een zeer ruim assortiment voor degene die heerlijk uitgebreid wil tafelen na het koken. Een goed gedekte tafel zorgt voor een fijne sfeer en kan uw eettafel een luxueuze uitstraling. Nieuwe tafelartikelen kunnen uw eettafel volledig transformeren. Het uitgebreide assortiment tafelartikelen biedt voor iedere eettafel een perfecte match!


Bestek

Een bestekset van hoge kwaliteit voegt een luxueuze uitstraling toe aan uw eettafel en helpt u tevens gemakkelijk te eten. Het juiste bestek ligt fijn in de hand en is scherp genoeg om in uw etenswaren te prikken of te snijden. Het ruime assortiment bestek van Kookexpert biedt sets in verschillende materialen en van verschillende merken, zodat voor ieder wat wils te vinden is.


Servies

Kookexpert heeft een ruim assortiment servies in veel verschillende kleuren, zodat u dit perfect kunt matchen bij uw interieur. Het servies van Kookexpert is van zeer hoge kwaliteit, kan tegen een stootje en gaat lang mee. In ons assortiment vindt u onder andere borden, koffiekoppen, eierdoppen en schalen.