Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Waterkan

Waterkannen zijn er in vele vormen, maten en kleuren. Met deze handige waterkannen fleurt u niet alleen uw tafel op maar heeft u ook altijd vers water bij de hand. Met de speciale waterkannen van onze kwaliteitsmerken zorgt u ervoor dat u altijd water op tafel kunt serveren bij een diner of etentje. De waterkannen zijn beschikbaar in veel verschillende stijlen, zodat voor zowel de klassieke als moderne inrichting het perfecte product kan worden gevonden!

Waterkannen

Een waterkan is de onmisbare toevoeging aan uw eettafel. Deze voorkomt dat u continu opstaat om naar de kraan te lopen en voegt een luxueus element toe aan uw eettafel. Kookexpert biedt enkel kannen aan van kwalitatief hoogstaande merken, zoals Brita. De waterkannen van dit merk zijn voorzien van een filter waardoor u altijd schoon water drinkt, zonder smaak verstorende elementen zoals kalk.

Schenkkan

Verschillende klassieke en moderne schenkkannen waarmee u een prachtig detail toe kunt voegen aan uw tafelopmaak. Daarnaast is er door het diverse aanbod altijd een schenkkan die bij u past. Een prettige manier om een grote hoeveelheid drinken aan te bieden.

Karaf

Karaffen die ogen als kunstwerken en toch praktisch zijn in gebruik, ogenschijnlijk een utopie maar niet meer met de karaffen van Kookexpert. Naast de hoge kwaliteit die Kookexpert biedt qua karaffen, is er ook een bijzonder divers aanbod.

Glazen waterkan

Op het gebied van materiaal heeft u tegenwoordig veel te kiezen, maar voor uw waterkan is en blijft glas het meest populair. Met een glazen waterkan kiest u voor een mooie uitstraling, en kan een waterkan echt een toevoeging zijn aan uw tafel look. Ontdek het zelf en bestel vandaag nog uw favoriete glazen waterkan.

Waterkan 2 liter

De waterkannen in het assortiment zijn er in allerlei vormen en maten. Zo kunt u ook kiezen voor een bepaalde inhoud, zoals de populaire 2 liter kannen. Het verschil in inhoud heeft natuurlijk ook invloed op het formaat van de kan, dus bedenk goed hoe groot uw waterkan mag zijn en of dit mooi staat bij uw tafel.