Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Materiaal Lemmet
Gekarteld
Materiaal Heft
Met kuiltjes
Lengte Lemmet (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Kaasmes

Hieronder kunt u al onze kaasmessen vinden. De kaasmessen worden gebruikt om kaas te snijden. Vaak beschikken deze messen aan de bovenkant over een soort vork, waarmee u het gesneden blokje of plakje kaas op kunt prikken. Al deze kaasmessen zijn afkomstig van bekende merken van een hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van uw kaasmes zonder op de kwaliteit te hoeven in te leveren. U kunt op onderstaande afbeeldingen klikken voor meer informatie.

Kaasmessen

Een kaasmes wordt, zoals de naam verraadt, gebruikt om kaas mee te snijden. Deze messen hebben veelal een lemmet dat eindigt in een scherpe punt, welke kan worden gebruikt om een blokje kaas mee op te prikken. Kaasmessen zijn verkrijgbaar met een gekarteld of glad lemmet, en met een lemmet met of zonder kuiltjes. Deze kuiltjes zorgen ervoor dat de kaas niet aan uw mes blijft plakken na het snijden.,

Kaasmes set

Op Kookexpert treft u diverse kaasmes sets waarmee u de beste borrelplanken kunt voorbereiden. De sets worden aangeboden door verschillende kwalitatief hoogwaardige merken die garant staan voor de kwaliteit van de messen. Duik in ons assortiment en beslis welke kaasmesset u in huis haalt!