Kaasmes

Hieronder kunt u al onze kaasmessen vinden. De kaasmessen worden gebruikt om kaas te snijden. Vaak beschikken deze messen aan de bovenkant over een soort vork, waarmee u het gesneden blokje of plakje kaas op kunt prikken. Al deze kaasmessen zijn afkomstig van bekende merken van een hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van uw kaasmes zonder op de kwaliteit te hoeven in te leveren. U kunt op onderstaande afbeeldingen klikken voor meer informatie.

14 artikelen 1 - 14 van 14

Er komen geen producten overeen met de selectie.

14 artikelen 1 - 14 van 14

Kaasmessen

Een kaasmes wordt, zoals de naam verraadt, gebruikt om kaas mee te snijden. Deze messen hebben veelal een lemmet dat eindigt in een scherpe punt, welke kan worden gebruikt om een blokje kaas mee op te prikken. Kaasmessen zijn verkrijgbaar met een gekarteld of glad lemmet, en met een lemmet met of zonder kuiltjes. Deze kuiltjes zorgen ervoor dat de kaas niet aan uw mes blijft plakken na het snijden.

Tomatenmes

Het tomatenmes is perfect geschikt voor het snijden van elke soort tomaat. Het gekartelde lemmet snijdt moeiteloos door de tomaten heen zonder deze plat te drukken. Aan het uiteinde van het mes zit vaak een vork waarmee eenvoudig de pitten uit de tomaat te verwijderen zijn. Vanaf nu heeft u nooit meer problemen met het snijden van deze rode groentesoort.. of is het fruit?