Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Dienblad

Een dienblad is erg veelzijdig. Zo kunt u een dienblad gebruiken om ontbijt op bed te brengen of om lekker op de bank uw maaltijd te eten. Daarnaast kan een dienblad gebruikt worden om lekkere hapjes te serveren op tafel en is het ook perfect om als decoratiestuk te gebruiken. Op Kookexpert vindt u een gevarieerd aanbod van dienbladen in verschillende materialen, kleuren en ontwerpen. Zoek daarom niet verder en neem snel een kijkje in ons assortiment.

Houten dienblad

Een houten dienblad is al jarenlang erg in trek. Dit komt omdat een houten dienblad een mooie natuurlijke uitstraling heeft die perfect past in ieder huishouden. Een houten dienblad is daarnaast ook erg geschikt voor het serveren van allerlei lekkernijen en is ook perfect om wat leuke decoratiestukken op te zetten en meer stijl en decoratie aan uw interieur te geven.

Zwart dienblad

In het assortiment van Kookexpert vindt u verschillende dienbladen in diverse stijlen en kleuren, zo ook mooie moderne zwarte dienbladen. Een zwart dienblad past door de zwarte kleur in ieder interieur en geeft daarna een moderne look aan een inrichting. Via de filters aan de linkerkant kunt u filteren op de gewenste kleur om zo uw perfecte dienblad te vinden.

Dienblad rond

Een rond dienblad maakt het decoreren van uw huis en serveren van lekkere hapjes geen probleem en dat op een trendy manier. Een rond dienblad heeft namelijk een erg hippe uitstraling. Op Kookexpert zijn de ronde dienbladen verkrijgbaar in verschillende prachtige materialen en kleuren. Hierdoor kunt u geheel uw eigen stijl kiezen. Neem daarom gerust een kijkje in ons assortiment en kies uw favoriete ronde dienblad.