Menu
Menu
Materiaal
Type Bakvorm
Kleur
Vorm
Merk
Serie
Geschikt voor
Antiaanbaklaag
Uitneembare bodem
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Krasbestendig
Prijs
Levertijd
Korting

Taartvormen

Hieronder kunt u verschillende soorten taartvormen vinden van uitstekende kwaliteit waaronder ook taartbodemvormen en taartringen. Hiermee kunt u de heerlijke taarten en taartbodems maken van verschillend formaat. De vormen zijn allen ovenbestendig en kunnen gemakkelijk schoon gemaakt worden. Daarnaast bevatten de vormen een antiaanbaklaag waardoor u uw taart altijd als één geheel uit de vorm kunt halen. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer informatie vinden over het product en kunt u deze aan uw winkelwagen toe voegen.

Taartvorm

In een taartvorm kunt u eenvoudig een smaakvolle taart bakken. De vormen zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen die zorgen dat uw taart er direct heerlijk uitziet. Kookexpert biedt taartvormen in verschillende maten zodat u taarten voor veel of juist weinig eters kunt bakken. De producten van Kookexpert zijn van hoge kwaliteit en gaan hierdoor lang mee.

Taartvorm 24 cm

Een populaire maat voor een taartvorm is 24 cm. Deze maat slaat terug op de diameter in centimeters. Veel van de taartvormen, ook wel springvormen genoemd, zijn voorzien van een anti-aanbaklaag en zijn uiterst geschikt voor elke oven stand. Heeft u specifieke wensen waar de taartvorm aan moet voldoen? Gebruik dan de filters om zo uw selectie te verkleinen.