Menu
Menu
Type Aanbaklaag
Merk
Geschikt voor
Antiaanbaklaag
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting

Aspergepan

Aspergepan

De aspergepan is geschikt voor het koken van asperges. Met behulp van deze pan is het bereiden van asperges een kleine moeite. De asperges worden gelijkmatig gekookt waardoor alle asperges op hetzelfde moment gaar zijn. Indien u nog vragen heeft over onderstaande pannen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Aspergepannen

Een aspergepan is een onmisbare keukenhulp wanneer je asperges wil gaan koken. Omdat asperges lang en dun zijn passen ze vaak niet in een gewone kookpan. het grote voordeel van aspergepannen is dat ze hoog en smal zijn waardoor de asperges perfect in de pan passen. Ze kunnen rechtop worden gezet tijdens het koken, waardoor ze gelijkmatig worden gekookt. Door het handige systeem kunnen de asperges gemakkelijk uit de pan worden gehaald.

Asperges koken

Asperges kunnen op verschillende manieren gekookt worden, maar de handigste manier om dit te doen is door gebruik te maken van een aspergepan. Schil de asperges en breng water aan de kook. De gemiddelde tijd om asperges te koken is ongeveer 10 minuten, maar bij grotere hoeveelheden wordt dit meer. Tevens kunnen asperges ook gestoomd, gebakken, gewokt of gegrilld worden. Met een lekker plakje ham erbij, een gekookt eitje, botersaus en wat aardappeltjes zet u een heerlijke maaltijd op tafel.

Aspergepan inductie

Bent u nog op zoek naar een aspergepan die gebruikt kan worden op diverse hittebronnen? Bekijk dan eens het assortiment op Kookexpert. In ons assortiment vindt u onder andere een aspergepan die gebruikt kan worden op inductie. Met deze pan maakt u overheerlijke asperges klaar.