Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Bredemeijer

alle producten van BredemeijerHet Nederlandse merk Bredemeijer werd in 1914 opgericht in het oude centrum van Hilversum. Hier begon het bedrijf als een metaalwarenfabriek voor huishoudelijke producten. Na verloop van tijd begon Bredemeijer de focus echter te verleggen naar theepotten door de toenemende vraag naar deze producten. Bredemeier staat vandaag de dag bekend om haar theepotten met een dubbele wand, die ervoor zorgt dat uw thee extra lang warm blijft. Deze potten worden gemaakt van verschillende materialen, waardoor de perfecte theepot voor bij u in de keuken altijd te vinden zal zijn in het Bredemeier assortiment.

Bredemeijer theepot

De theepotten van Bredemeijer worden gemaakt van verschillende soorten materialen. Zo zijn er Bredemeijer theepotten die gemaakt worden van roestvrijstaal, gietijzer, aardewerk en hittebestendig glas. Door de verschillende materialen hebben de theepotten van Bredemeijer ieder een ander ontwerp en uiterlijk, waardoor er voor iedere keuken een perfecte Bredemeijer theepot te vinden is. De dubbele wand die aanwezig is in de theepotten zorgt voor een goede isolatie, waardoor uw thee extra lang warm zal blijven.

Bredemeijer theedoos

De populaire theedozen van het gerenommeerde merk Bredemeijer zijn gemaakt van duurzaam bamboe en hebben een stijlvolle look. Met de theedozen kunt u verschillende smaken thee presenteren aan de gasten op een stijlvolle manier. De dozen zijn voorzien van kleine details en bestaan uit meerdere vakjes. U kunt zelf kiezen hoeveel vakjes u nodigt heeft voor het aantal theesmaken.