Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Bredemeijer

Alle producten van Bredemeijer

Het Nederlandse merk Bredemeijer werd in 1914 opgericht in het oude centrum van Hilversum. Hier begon het bedrijf als een metaalwarenfabriek voor huishoudelijke producten. Na verloop van tijd begon Bredemeijer de focus echter te verleggen naar theepotten door de toenemende vraag naar deze producten. Bredemeijer staat vandaag de dag bekend om haar theepotten met een dubbele wand, die ervoor zorgt dat uw thee extra lang warm blijft. Deze potten worden gemaakt van verschillende materialen, waardoor de perfecte theepot voor bij u in de keuken altijd te vinden zal zijn in het Bredemeijer assortiment. Ook zijn ze eenvoudig te onderhouden, lees daar hier meer over.

Bredemeijer theepot

De theepotten van Bredemeijer worden gemaakt van verschillende soorten materialen. Zo zijn er Bredemeijer theepotten die gemaakt worden van roestvrijstaal, gietijzer, aardewerk en hittebestendig glas. Door de verschillende materialen hebben de theepotten van Bredemeijer ieder een ander ontwerp en uiterlijk, waardoor er voor iedere keuken een perfecte Bredemeijer theepot te vinden is. De dubbele wand die aanwezig is in de theepotten zorgt voor een goede isolatie, waardoor uw thee extra lang warm zal blijven.

Bredemeijer theedoos

De populaire theedozen van het gerenommeerde merk Bredemeijer zijn gemaakt van duurzaam bamboe en hebben een stijlvolle look. Met de theedozen kunt u verschillende smaken thee presenteren aan de gasten op een stijlvolle manier. De dozen zijn voorzien van kleine details en bestaan uit meerdere vakjes. U kunt zelf kiezen hoeveel vakjes u nodig heeft voor het aantal theesmaken.

Bredemeijer sale

Het populaire merk Bredemeijer biedt een breed assortiment aan hoge kwaliteit theepotten, theedozen en andere thee-accessoires. U kunt deze prachtige producten nu ook shoppen met een extra afprijzing op de salepagina. Klik op de titel om naar de pagina te gaan met alle afgeprijsde Bredemeijer artikelen.