Menu
Menu

Alle Joseph Joseph

Het in 2003 opgerichte Joseph Joseph is een toonaangevende speler op het gebied van creatieve en innovatieve keukenaccessoires. De keukenaccessoires van Joseph Joseph staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit in combinatie met de prachtige kleuren en deze komen dan ook in vrijwel iedere keuken goed tot hun recht. Ideaal voor iedere thuiskok!

Joseph Joseph Kookgerei

Bent u op zoek naar kookgerei met een hoog gebruikscomfort en een uniek design? Neem dan snel eens een kijkje in het assortiment kookgerei van Joseph Joseph. Hier vindt u alles wat u nodig heeft in de keuken. Van Braadspanen tot knoflookpersen en van spiraalsnijders tot rijstkokers. Joseph Joseph heeft het allemaal in haar assortiment opgenomen.

Joseph Joseph Afwas

Joseph Joseph heeft een uitgebreide collectie afwasproducten in haar assortiment opgenomen, die stuk voor stuk zijn voorzien van handige technische stufjes. Dit zorgt ervoor dat u super efficiënt af kunt wassen, waardoor u binnen een mum van de tijd klaar bent. Met de collectie afwasproducten van Joseph Joseph gaat u nu zelfs met plezier beginnen aan de afwas.

Joseph Joseph Snijplanken

De snijplanken van Joseph Joseph zijn wereldwijd erg populair dankzij het hoge gebruikscomfort. De snijplanken zijn zo ontworpen, dat u bijna niet kunt knoeien op het aanrecht én de groenten of het vlees op een handige manier in de pan kunt doen, zonder dat de producten daarbij van de snijplank vallen. Bovendien zijn de panken voorzien van de vrolijke Joseph Joseph kleuren. Mooi en handig!

Joseph Joseph Prullenbakken

Wanneer u op zoek bent naar een mooie prullenbak die er niet alleen super goed uitziet, maar ook nog eens beschikt over handige technische snufjes, moet u zeker eens een kijkje nemen in het assortiment van Joseph Joseph. De prullenbakken van Joseph Joseph bestaan uit diverse compartimenten die u zelf in kunt delen. Afvalscheiden was nog nooit zo makkelijk.

Joseph Joseph Nest

Het bekende merk Joseph Joseph heeft de Nest serie met daarin de meest prachtige items voor in de keuken. De serie biedt een keuze aan verschillende producten zoals, maatcupjes en schalen. Deze items zijn onmisbaar in de keuken tijdens het maken van een heerlijk gerecht. Door de goede kwaliteit blijven de producten uit de Nest serie een lange tijd netjes voor gebruik.