Joseph Joseph

Alle Producten

Het in 2003 opgerichte Joseph Joseph is een toonaangevende speler op het gebied van creatieve en innovatieve keukenaccessoires. De keukenaccessoires van Joseph Joseph staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit in combinatie met de prachtige kleuren en deze komen dan ook in vrijwel iedere keuken goed tot hun recht. Ideaal voor iedere thuiskok!

Kookgerei

Bent u op zoek naar kookgerei met een hoog gebruikscomfort en een uniek design? Neem dan snel eens een kijkje in het assortiment kookgerei van Joseph Joseph. Hier vindt u alles wat u nodig heeft in de keuken. Van Braadspanen tot knoflookpersen en van spiraalsnijders tot rijstkokers. Joseph Joseph heeft het allemaal in haar assortiment opgenomen.

Afwas

Joseph Joseph heeft een uitgebreide collectie afwasproducten in haar assortiment opgenomen, die stuk voor stuk zijn voorzien van handige technische stufjes. Dit zorgt ervoor dat u super efficiënt af kunt wassen, waardoor u binnen een mum van de tijd klaar bent. Met de collectie afwasproducten van Joseph Joseph gaat u nu zelfs met plezier beginnen aan de afwas.

Snijplanken

De snijplanken van Joseph Joseph zijn wereldwijd erg populair dankzij het hoge gebruikscomfort. De snijplanken zijn zo ontworpen, dat u bijna niet kunt knoeien op het aanrecht én de groenten of het vlees op een handige manier in de pan kunt doen, zonder dat de producten daarbij van de snijplank vallen. Bovendien zijn de panken voorzien van de vrolijke Joseph Joseph kleuren. Mooi en handig!

Prullenbakken

Wanneer u op zoek bent naar een mooie prullenbak die er niet alleen super goed uitziet, maar ook nog eens beschikt over handige technische snufjes, moet u zeker eens een kijkje nemen in het assortiment van Joseph Joseph. De prullenbakken van Joseph Joseph bestaan uit diverse compartimenten die u zelf in kunt delen. Afvalscheiden was nog nooit zo makkelijk.

Organisers

Niets is fijner dan het gevoel van het hebben van een opgeruimde keuken. Daarom heeft Joseph Joseph een prachtige collectie keukenorganisers ontworpen die ervoor zorgen dat u dit gevoel altijd kunt ervaren. De organisers van Joseph Joseph zorgen voor overzicht in uw keuken en delen de kastjes en lades op een handige manier in. Perfect voor iedereen die houdt van een nette keuken.