Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Tafelaccessoires

TafelaccessoiresOp iedere gedekte tafel vindt u verschillende tafelaccessoires zoals wijnkoelers, onderzetters, waterkannen, servethouders of een broodmand. Op Kookexpert.nl vindt u deze hoogwaardige producten van onder andere het merk Vacuvin. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat er voor iedere tafel bijpassende accessoires verkrijgbaar zijn. Door op onderstaande producten te klikken vindt u meer informatie en kunt u direct bestellen.

Tafelaccessoires

De tafelaccessoires maken uw gedekte tafel nog sfeervoller en stijlvoller! Naast sfeervol en stijlvol zijn de producten ook erg praktisch. Het ruime assortiment van Kookexpert omvat enkel producten van zeer hoge kwaliteit. Binnen onze collectie bevinden zich producten in verschillende kleuren en stijlen, zodat voor iedere tafel de perfecte match kan worden gevonden.

Onderzetters

Een onderzetter zorgt ervoor dat uw tafel geen schade ondergaat wanneer u hier een hete pan of ovenschaal op zet. De onderzetters die u vindt op Kookexpert zijn van hoge kwaliteit en bieden zodoende optimale bescherming voor uw tafelblad. Tevens gaan de onderzetters lang mee. Klik op de header hierboven om snel het ruime assortiment onderzetters van Kookexpert te bekijken.

Broodplank

Een broodplank wordt gebruikt om brood op te snijden er serveren. Deze planken zijn verkrijgbaar zonder of met handvat, om deze eenvoudig op te kunnen tillen. De planken worden tegenwoordig ook veel gebruikt voor aankleding van het aanrecht of de eettafel, omdat deze een stijlvolle uitstraling toevoegen aan de ruimte. De planken zijn verkrijgbaar in verschillende typen en kleuren hout.

Broodmand

Een broodmand wordt gebruikt om op een smakelijke manier uw brood te serveren. De manden zijn ideaal voor feestelijke aangelegenheden, maar zijn ook geschikt voor alledaags gebruik. Een broodmand in de juiste stijl voegt een luxueuze uitstraling toe aan uw eettafel. Klik op de header hierboven om het uitgebreide assortiment broodmanden van Kookexpert te bekijken.